INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Chipciu, pasă de gol pentru Anderlecht în meciul cu Oostende » Stanciu a rămas pe bancă toată partida

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 21:10

Alex Chipciu a fost titular pentru Anderlecht, în partida câștigată în deplasare cu Oostende (4-1), în timp ce Nicolae Stanciu a rămas pe banca de rezerve. 

VIDEO »  Oostende - Anderlecht 1-4
Au marcat: DiMata '24 (pen.)/Hanni '2, Tielemans '67, '69, Teodorczyk '89
Click AICI pentru liveTEXT!

Chipciu a pasat decisiv la primul gol al lui Anderlecht, marcat de Hanni încă din minutul al doilea. Oostende a egalat din penalty, iar Anderlecht a avut probleme în atac până la intrarea lui Tielemans.

Belgianul de 19 ani a rezolvat soarta meciului cu două execuții de senzație reușite într-un interval de doar două minute, pentru ca Teodorczyk să stabilească scorul final al partidei cu golul din minutul 89.  

Anderlecht a egalat la puncte liderul FC Bruges, însă rămâne în continuare pe poziția a doua în Belgia.

Echipele de start:

Oostende: Dutoit - Marusici, Rozehnal, Godeau, Milici - Jonckheere, Siani - Vandendriessche, Musona, Ghanassy - DiMata

Anderlecht: Boeckx - Najar, Kara, Nuytinck, Obradovici - Trebel, Dendoncker - Hanni, Chipciu, Bruno - Teodorczyk
* Nicolae Stanciu a fost doar rezervă la Anderlecht

 

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  20 Februarie 2017, 00:35

Polonezul din atac n-are concurenta deloc, dar la mijloc de exemplu si Tiemelmnas a fost azi rezerva ca Stanciu. Si ce goluri a dat azi cand a intrat! Si Nicusor 2 pase de gol cu Zenit si uite ca azi nu a jucat. Trebel este mai slab decat ei, dar joaca un fel de mijlocas defensiv ca Pintilii, sau ca un fel de pivot mai bine spus el avand valente totusi mai ofensive. Pe Dendoncker iar nu-l scoti ca-i defensiv. S-atunci ai o concurenta incredibila cu Hanni. Hanni, Tielemans si Stanciu sunt pe acelasi post. Si hai sa zicem ca uneori cand se schimba sistemul, pot juca 2 din 3, daca iese Trebel din schema. Dendoncker e de miscat, fiind cel mai defensiv si tanar belgian de viitor. Chipciu de exemplu in acest sistem, n-are nicio problema sau amenintare. Chiar si Bruno de pe stanga are mai multa concurenta decat Alex. Dar Chipciu totusi joaca si bine si constant.

observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2017, 22:33

Aseara Ivan a facut "poteca" in apararea FCSBului... Credeam la un momentdat ca Reghe va cere Time-Out. In schimb presa (si GSP, ca doar sunt destul de omogeni condeierii sportivi) nu a gasit potrivit sa laude cumva evoluti tanarului de 20 de ani cu aptitudini fotbalistice de exceptie... Chiar jenant sa nu poti scfie corect, denaturand grav si relatarile despre meciuri dar si educatia sportiva a copiilor attasi de sportul cu balonul rotund... Ce ziceati ca a facut Chipciu seara asta? (ca oricum Stanciu a demonstrat de ce a costat 10 milioane si... acum se odihneste pe banca de rezerve). Bai ce titluri, ce articole jenante... Sincer, imi pare rau!

brandremist
brandremist  •  19 Februarie 2017, 22:16

Chipciu i-a făcut cadou golul ăla și algerianul se bucura de parcă ar fi construit singur faza din propria jumătate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close