INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Chiricheș a revenit pe locul 1 cu Napoli: ”Cel mai atent dintre fundași”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 11:12

Napoli s-a impus pe terenul celor de la Genoa, 3-2, și a revenit pe primul loc în Serie A. Titularizat în locul lui Albiol, Vlad Chiricheș (27 de ani) a fost al doilea cel mai valoros jucător al învingătorilor, după eroul Mertens. "A câștigat duelul de forță cu Galabinov", a scris Gazzetta dello Sport.

Curtat de Bordeaux, Chiricheș n-a ratat ocazia oferită de Sarri de-a se remarca în meciul câștigat cu Napoli, 3-2 pe terenul lui Genoa. Antrenorul liderului l-a menajat pe Raul Albiol și fundașul român a dat satisfacție în cele 90 de minute, dovadă că Gazzetta dello Sport l-a notat cu 7, numai Mertens, autorul "dublei", primind 8.

Cu excepția fazei de la deschiderea scorului, când a admirat superexecuția lui Taarabt, Vlad a dat siguranță defensivei azzurre. "A câștigat duelul de forță cu Galabinov. Dintre fundași, a fost jucătorul cel mai atent", l-a lăudat cotidianul roz.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

"L-a ținut bine în frâu pe atacantul bulgar și s-a descurcat bine cu mingea, din spate. A avut 129 de atingeri și 93 la sută precizia paselor", a punctat agenția Tuttonapoli.net. "Mai puțin ieșirea de la golul de 0-1, s-a acomodat apoi ideal în rolul lui Albiol, fără alte imperfecțiuni", a scris Corriere dello Sport. 

223 de minutea bifat Chiricheș în primele 10 etape ale sezonului la Napoli, doar în 2 jocuri fiind integralist 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Octombrie 2017, 11:38

"Napoli s-a impus pe terenul celor de la Napoli, 3-2" enough said Spiru Haret.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează