INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - HULL CITY 1-0

VIDEO Chiricheş s-a impus la Tottenham » Cu el pe teren, londonezii nu primesc gol! Din nou o evoluţie excelentă, cu Hull

Foto: tottenhamhotspur.com
Foto: tottenhamhotspur.com

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 10:19

Vlad Chiricheş a fost transferat în luna august la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro, fiind dorit cu insistenţă de Andre Villas Boas.

Totuşi, la început, managerul portughez nu s-a bazat pe serviciile românului, fiind inclus în echipă doar la meciul din Cupa Ligii cu Aston Villa şi în Europa League, cu Anji Mahacikala.

Vlad Chiricheş a fost transferat în luna august la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro, fiind dorit cu insistenţă de Andre Villas Boas.

Totuşi, la început, managerul portughez nu s-a bazat pe serviciile românului, fiind inclus în echipă doar la meciul din Cupa Ligii cu Aston Villa şi în Europa League, cu Anji Mahacikala.

Chiricheş a profitat însă de greşelile defensivei la meciul de Premier League dintre Spurs şi West Ham, cîştigat de oaspeţi cu 3-0, iar apoi a fost titular meci de meci.

Fostul stelist a răsplătit încrederea lui Villas Boas cu evoluţii extrem de sigure, iar Tottenham nu a primit gol în ultimele 3 partide, două în campionat şi una în Europa League. Aseară, cu Hull, 1-0 (gol Soldado, din penalty, click aici pentru rezumat VIDEO!), a avut din nou o prestaţie excelentă, cu 6 recuperări şi peste 90% pase precise.

Mai mult, Tottenham nu a primit gol nici în primele două meciuri ale lui Chiricheş.

Londonezii au weekendul viitor o deplasare foarte dificilă, cu Everton, locul 6 în Premier League. Tottenham este pe 4, la 3 puncte de liderul Arsenal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
mihai1987
mihai1987  •  28 Octombrie 2013, 22:21

Ce imi place...ii criticam si ii luam la maciuca pentru ca vin de la Steaua ...DAR...avem pretentia sa ne calificam la mondiale cu aceeasi jucatori...care parte vin de la aceeasi STEAUA.

jonathan_stoian
jonathan_stoian  •  28 Octombrie 2013, 22:03
Postat de andrei_30 pe 28 Octombrie 2013, 16:24

Sunt sigur ca toti sunt frustrati cand vad cum steaua e ciuca batailor prin CL.

NU imi pasa si nu e treaba mea cu ce echipa ti , dar celelate echipe de ce nu au reusit sa ajunga in grupele UCL daca tot vorbiti de Steaua ca e slaba ? Unii se preagatesc de UCL inca din 2007 , au un preludiu asa de lung ...

goghe
goghe  •  28 Octombrie 2013, 18:55
Postat de rad1cal pe 28 Octombrie 2013, 14:46

Eu nu inteleg de unde atata rautate la adresa lui Chiriches. Cat a fost la Steaua nu a dat declaratii rautacioase, si-a vazut baiatul de treaba si a ajuns unde a ajuns. De unde atata ura, astia de il tot injurati pe aici si spuneti toate prostiile despre el? Te pomenesti ca o fi trecut pe la mamele voastre si nu le-a platit dupa, altfel nu inteleg.

La unii este rautate, la altii realism. Exemplu: Rat a fost ales in echipa etapei in PL. Este o realizare extraordinara tinind cont de ce fundasi stanga joaca in PL. Rezultatul - 2 articole despre Chiriches ....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează