INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES

VIDEO Ciprian Tătărușanu, erou pentru Nantes! Elogii în L'Équipe pentru al doilea meci la rând în care e cel mai bun: "Fără el, ar fi fost un dezastru"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 12:28

Nantes, echipa lui Ciprian Tătărușanu, a pierdut meciul cu Lyon, 0-2, dar portarul a avut o evoluție apreciată. Șapte parade a avut goalkeeperul "canarilor" sâmbătă. "Și zidurile au fisuri. Românul a luat două goluri, dar fără nicio vină", a comentat L'Équipe.

Nantes joacă tot mai slab, de când s-a speculat că Ranieri ar putea părăsi clubul "canarilor" pentru a prelua naționala Italiei. Era pe locul 5 la un moment dat. Acum e pe 10, după o serie teribilă, cu 5 înfrângeri și tot atâtea egaluri în ultimele 11 etape.

Singurul care mai luptă, încercând să oprească picajul galben-verzilor, este Tătărușanu. De două săptămâni, este cel mai bun om al echipei, dar nu a reușit mai mult de un punct: 1-1 cu Rennes și 0-2 cu Lyon.

"Runda trecută, portarul fusese excelent, însă nu era mulțumit, spunând că nu poate fi bucuros cât timp Nantes nu câștigă, iar el ia gol. Ce va mai zice acum, după ce a avut șapte parade? Fără el, ar fi fost un dezastru. Nantes s-ar fi întors cu plasa plină de goluri", a comentat cotidianul Ouest France.

În plus, L'Équipe l-a trecut din nou la rubrica Tops: "Tătărușanu a blocat aproape tot, numai că și zidurile au fisuri. Românul a primit două goluri, dar fără nicio vină. Mult timp, el a păstrat speranța unei reveniri în joc".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

8a fost nota primită de Tătărușanu în L'Équipe pentru meciul cu Lyon (la 1-1 cu Rennes, a luat 7); Ouest-France i-a dat 7

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  29 Aprilie 2018, 14:54

Despre Nicușor nicio veste bună? Sau despre antrenorii Olăroiu și Reghecampf care "au la picioare" diverse campionate ori regiuni ale globului? Tot Kesheru a rămas să fluture gloria apusă a stindardului (de culoare incert definită) a clubului cu nume greu de pronunțat?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Aprilie 2018, 14:39

Tatarusinea e ...praf...erou pe campul de lupta ...impuns de vaca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează