INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI

VIDEO City Hero! » Pantilimon a închis poarta lui Man. City la 3-0 cu Watford

Pantilimon își ferește disperat piciorul din calea lui Deeney // Foto: Reuters
Pantilimon își ferește disperat piciorul din calea lui Deeney // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 21:11

Românul a avut două intervenţii providenţiale, fiind însă la un pas de-o accidentare gravă.

Pe 25 septembrie, la precedenta apariţie între buturi, Costel Pantilimon luase 4 goluri de la Aston Villa în Cupa Ligii (2-4). Ieri s-a revanşat faţă de colegii de la Manchester City. A ferecat poarta!

Tevez (24 - VIDEO), Gareth Barry (44 - VIDEO) şi Marcos Lopes (90+1) le-au asigurat "cetăţenilor" calificarea în turul 4 al Cupei Angliei, însă confruntarea cu Watford n-ar fi fost aşa de simplă dacă nu erau intervenţiile românului.

La doar cîteva zeci de secunde după deschiderea scorului, a 6-a clasată în liga secundă putea egala: scăpat singur spre poartă, Forestieri a şutat, însă "Panti" a respins cu piciorul. În minutul 53, Deeney a avut şi el şansa de a-i readuce pe oaspeţi în joc. Dar românul a ajuns înaintea lui la balon şi a rezolvat situaţia delicată cu riscul unei accidentări.

Atacantul lui Watford a apucat totuşi să-l lovească şi arbitrul Phil Dowd l-a "îngălbenit" prompt. Norocul lui Pantilimon că n-a fost ceva grav şi a continuat fără probleme.

3 partide a bifat Pantilimon în acest sezon pentru City, 7 în total din august 2011, de cînd e rezerva lui Hart la "cetăţeni"

11 goluri a încasat portarul român în cele 7 meciuri jucate la Manchester City

QPR - WEST BROMWICH 1-1

"Bestia din Braşov"
Integralist la West Bromwich contra lui QPR, Gabi Tamaş a avut cîteva intervenţii OK, dar şi un şut ce a făcut deliciul tribunelor. Fundaşul român a reuşit performanţa de a expedia balonul afară din stadion, iar jurnalistul Chris Lepkowski, de la Birmingham Mail, a comentat live pe site-ul ziarului: "Cu bestia din Braşov nu te pui!".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
ernesto365
ernesto365  •  06 Ianuarie 2013, 11:29

e portar foarte bun,dar e foarte greu sa fie titular in fata lui joe hart, care e intr-o forma de zile mari find si portarul nationalei angliei nu cred ca va fi trecut pe banca nici daca pantilimon se da de 100 de ori peste cap. sa se duca la o alta echipa unde sa poata apara.

wowza
wowza  •  06 Ianuarie 2013, 10:07

[URL=://www.neobux.com/?rh=616E647265696D6F697365][IMG]://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2013, 09:16

Ar fi cea mai mare gresala sa plece ...avem si noi un post acoperit la Nationala si sa renuntam si la acesta ? E rezerva ideala de portar ...rezerva la City ...rezerva si la Nationala ...cine poate sa spuna ca n avem rezerva buna de portar la Nationala ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează