INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - SUDUVA 2-0

VIDEO Cosmin Moți, gol important pentru Ludogoreț în play-off-ul Europa League » Ce a declarat după meci: "E greu cu un adversar care se apără tot timpul"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2017 09:24

Moți, autorul primului  gol al bulgarilor în succesul din play-off-ul Europa League cu Suduva, scor 2-0, e convins că echipa lui se va califica: "Trebuie doar să ne păstrăm calmul". 

Suduva s-a dovedit o nucă destul de greu de spart pentru Ludogoreț. Bulgarilor le-a luat o oră ca să deschidă scorul, Cosmin Moți, cu capul, din 6 metri, la centrarea lui Sissyne (61), și-au trebuit să se mulțumească doar cu un 2-0 înaintea returului din Lituania.

VIDEO cu reușita românului

"E greu când ai de-a face cu un adversar care se apără tot timpul, cu toată echipa. Dar, după ce am deschis scorul, puteam înscrie chiar mai multe goluri", a apreciat ex-dinamovistul, convins că scorul înregistrat la final pe tabelă o menține pe Ludogoreț în postura de favorită: "Avem în continuare șanse bune să ne calificăm în grupele Europa League. Trebuie doar să ne păstrăm calmul și să ne focusăm asupra manșei secunde".

Colegul Keșeru n-a marcat joi seară, dar într-un fel a contribuit și el la golul doi al bulgarilor (75). Șutul său puternic, la firul ierbii, a fost respins de portarul lui Suduva în față, cu piciorul, iar Misidjan l-a expediat în plasă. Avea să fie ultima sa acțiune notabilă înainte de a fi înlocuit de antrenorul Dimitar Dimitrov, în minutul 88

"Am făcut un meci bun, am marcat, dar pentru mine nu e important să dau gol, ci ca echipa să câștige"Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

2 goluri
a dat Moți în acest debut de sezon. Unul în campionat și cel înscris joi, în Europa League

AICI ai toate rezultatele din turul play-off-ului Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
251809008486653
Ghita Ghee  •  18 August 2017, 11:55

Cosmine. Sa mai pastrezi ceva goluri. Poate dai peste fcsb. Prieteni tai.Nu degeaba o parte din tribuna de Razgard iti pparta numele. Bv Cosmine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează