INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY

VIDEO Cota lui Alexandru Mitriță a „EXPLODAT” după transferul la New York City » Mai scump de 10 ori decât acum doi ani!

Alexandru Mitriță are un gol până acum la New York City // Sursă foto: Twitter New York City
Alexandru Mitriță are un gol până acum la New York City // Sursă foto: Twitter New York City

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 11:36

Alexandru Mitriță, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al lui New York City, valorează acum 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. La CSU Craiova, cota era de 3,5 milioane. 

În iulie 2017, când a ajuns la Craiova, venind de la Pescara, Alex Mitriță valora doar 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.de. Acum, cota sa este de zece ori mai mare!

Trecerea la Craiova l-a ajutat mult, iar cota sa continuă să urce, din momentul în care s-a transferat în Statele Unite.

La CSU, atinsese 3,5 milioane în februarie, când a semnat cu New York City FC. Și, după numai două luni și patru meciuri în MLS, mijlocașul în vârstă de 24 de ani este estimat la 6 milioane de euro!

Mitriță are contract pe patru sezoane la clubul american, cu un salariu anual care crește progresiv, de la 1,2 la 1,8 milioane de euro net. 

Cum arată cifrele lui Mitriță în SUA

Unicul gol al lui Mitriță în MLS:

8.000.000 €a plătit New York City pentru Alexandru Mitriță; Craiova plătise Pescarei 730.000

1 golși 1 assist are Mitriță în patru meciuri de MLS jucate la New York City FC

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Aprilie 2019, 19:52
Postat de observator_federal pe 04 Aprilie 2019, 12:48

Dintre toate comentariile la golul - spectaculos! opinie generală - al lui Băluță, doar GSP s-a zgârcit la ”Băluță a trimis un șut plasat în minutul 43, care n-a mai putut fi oprit de portarul oaspeților”... Băi, de ar fi tradus de undeva comentariul, mai aveau o scuză... dar nu, atât au putut ei să ”creeze”...

PSD este inca la putere, dar nu pentru multa vreme. Va veni si momentul in care se va face lumina in felul in care s-a infiintat clona voastra pesedista direct in liga a doua, felul in care PSD a furat banii Otelului si a desfiintat acea echipa frumoasa si multe altele. Mai vorbim.

132331260571303
Popa Basca  •  04 Aprilie 2019, 17:32
Postat de alenb pe 04 Aprilie 2019, 12:53

Da, stiu, mai joaca din cand in cand, este in primii 18 la Real Madrid ..scuze, la Slavia Praga. Despre Stanciu ori Chiriches ce sa zic.. tzepe de tzepe, vopsiti de impresari cu ajutorul presei servile (nu degeaba..). Alta umflatura actuala este Ianis Hagi.

Cea mai mare umflatura este Den Izmana,berbecutul cu lana de aur al marelui ciobandant!

alenb
alenb  •  04 Aprilie 2019, 12:53
Postat de aius pe 04 Aprilie 2019, 12:17

Baluta a inscris in Cupa, dar ce ne facem cu ,,teapa secolului,,Stanciu?!

Da, stiu, mai joaca din cand in cand, este in primii 18 la Real Madrid ..scuze, la Slavia Praga. Despre Stanciu ori Chiriches ce sa zic.. tzepe de tzepe, vopsiti de impresari cu ajutorul presei servile (nu degeaba..). Alta umflatura actuala este Ianis Hagi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează