INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Cristi Ganea, gol senzațional în Grecia! A „rupt plasa” cu un șut de la 25 de metri

Fundașul stânga Cristi Ganea (22 de ani) a marcat două goluri în partida dintre Aris Salonic și Atromitos, din runda cu numărul 24 a primei ligi din Grecia.
Fundașul stânga Cristi Ganea (22 de ani) a marcat două goluri în partida dintre Aris Salonic și Atromitos, din runda cu numărul 24 a primei ligi din Grecia.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 16:36 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 17:06

Fundașul stânga Cristi Ganea (22 de ani) a marcat un gol superb în partida dintre Aris Salonic și Atromitos, încheiată 3-0, în runda cu numărul 24 a primei ligi din Grecia. 

Cristi Ganea își intră în formă chiar înaintea debutului României în preliminariile pentru Mondialul din Qatar. Primul meci al „tricolorilor” este pe 25 martie, acasă, împotriva reprezentativei din Macedonia de Nord. 

Cristi Ganea, două goluri în Aris - Atromitos 

Cristi Ganea a fost transferat de Aris în vara lui 2020, dar primele goluri au venit abia astăzi. Reușita de 1-0, semnată în minutul 22, a fost una excepțională. Fundașul stânga a șutat din prima, de la aproximativ de metri, și a plasat mingea direct în vinclul porții adverse. La reușita de 2-0, Ganea a centrat perfect, în 6 metri, pentru brazilianul Sasha. Scorul final a fost stabilit de Xande Silva, în minutul 80.

Cu victoria de astăzi, Aris urcă pe locul secund în Grecia, la 11 puncte în spatele liderului Olympiakos. Runda următoare, formația lui Cristi Ganea joacă derby-ul local, contra lui PAOK.

Video cu reușita lui Cristi Ganea

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Rămâne Ianis Hagi fără antrenor?! Steven Gerrard, gata să preia un gigant european

Leo Messi și Cristiano Ronaldo pot juca la aceeași echipă! Planul colosal a fost dezvăluit: „Avem o mare putere de a atrage acest gen de jucători”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
numar13
numar13  •  28 Februarie 2021, 18:20

Cred ca se gandeau la Cristi Manea, dar si el a implinit 23 ani. Trist cand vezi ca publica articole fara sa se documenteze...

mioriticul
mioriticul  •  28 Februarie 2021, 17:58

„ Cristi Ganea, două goluri în Aris - Atromitos // Fundașul stânga a șutat din prima, de la aproximativ de metri, și a plasat mingea direct în vinclul porții adverse. La reușita de 2-0, Ganea a centrat perfect, în 6 metri, pentru brazilianul Sasha. Scorul final a fost stabilit de Xande Silva, în minutul 80.“ Voi ati vazut ce ați scris? Stați cam la fel de bine cu gramatica, aritmetica și cu logica.

dobrin
dobrin  •  28 Februarie 2021, 17:53
Postat de numar13 pe 28 Februarie 2021, 17:01

Cristi Ganea are 28 ani, va documentati de mama focului !!!

Acesti "jurnalisti sportivi" nu stiu care e diferenta dintre Cristi Ganea si George Ganea :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează