INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Cristiano Ronaldo, urmărit de un fan sud-coreean furios: „De ce ne-ai făcut asta?”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 12:28

Supărat că portughezul Cristiano Ronaldo n-a jucat în amicalul de la Seul dintre Juventus și starurile din Coreea de Sud, Kwak Ji-hyuk, un fan, s-a dus să-i ceară explicaţii la Stockholm. M-a ignorat complet şi la hotel", s-a plâns puştiul, care a postat filmuleţul pe YouTube.

Cristiano Ronaldo i-a supărat rău pe sud-coreeni că nu a jucat în amicalul din iulie de la Seul, susţinând că a fost accidentat. Asiaticii vor să-i ceară despăgubiri în justiţie, iar unul din foştii lui fanatici suporteri l-a urmărit pe atacantul lui Juventus până în Suedia

Kwak Ji-hyuk a luat avionul de Stockholm şi l-a interpelat pe CR7 la hotel: „L-am întrebat de ce a rămas pe bancă, dar nu mi-a răspuns. Nici când i-am pus sub nas un carton în spaniolă n-a reacţionat. M-a ignorat complet!”, povesteşte puştiul, ce a postat pe YouTube filmul întâlnirii.

Se duce şi-n Italia după el!

Kwak a insistat să discute cu portughezul înaintea meciului cu Atlético, pierdut sâmbăta trecută de torinezi, 1-2: „Eşti mereu atât de simpatic cu suporterii tăi, dar de ce ne-ai făcut asta? De ce n-ai jucat?

Videoclipul de 11 minute a devenit viral, adunând peste 3 milioane de vizualizări. Tânărul nu renunţă şi a anunţat că are de gând să meargă şi în Italia după Cristiano pentru a-l reîntâlni! Poliţia sud-coreeană a făcut  percheziţii la sediul agenţiei care a organizat meciul lui Juventus cu selecţionata divizionară locală, suspectând o fraudă. 

Vezi și: 

FOTO+VIDEO Ce debut incendiar pentru De Rossi la Boca! Gol, tackling sălbatic și eliminare la penalty-uri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează