INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

VIDEO Cu Adi Popa titular, Reading a obținut o victorie importantă în lupta pentru promovarea în Premier League » Cum a jucat românul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 10:55

Fostul stelist Adi Popa devine, încet, dar sigur, o piesă importantă în primul "11" al celor de la Reading.

Mijlocașul de 28 ani a bifat aseară cel de-al cincilea meci în tricoul divizionarei secunde engleze, fiind titular în partida pe care Reading a câștigat-o pe teren propriu în fața lui Blackburn Rovers, scor 3-1.

VIDEO cu rezumatul partidei

Adi Popa a avut o evoluție în nota echipei și a fost înlocuit în minutul 55 cu McCleary.

Reading se află pe locul trei în Championship, cu 71 puncte după 40 meciuri și, mai mult ca sigur, va prinde un loc în play-off-ul de promovare în Premier League.

1 gola reușit Adi Popa de la venirea la Reading

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  05 Aprilie 2017, 14:27

e ambitios dar atit numai si fuga de el in rest cu mingea are probleme

ray51
ray51  •  05 Aprilie 2017, 13:01

E greu pentru 'butoias', dar e un luptator si va izbuti. Cel putin va veni in Romania cu o suma frumusica, fata de nivelul nostru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează