INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SWANSEA

VIDEO Cum a evitat Marco Dulca în ultimul moment o mare problemă: „Voia să meargă în club alături de 10 colegi”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 10:37

Cristi Dulca a povestit în direct la GSP LIVE cum a evitat fiul lui, Marco Dulca, 19 ani, să intre într-un conflict cu antrenorul de la echipa a doua a lui Swansea. 

A fost la un pas de a ieși în club alături de mai mulți colegi de la Swansea după un meci cu Manchester United, însă în ultimul moment s-a oprit. A doua zi tehnicianul a aflat de ieșirea celor 10 colegi ai săi, care au ajuns să fie pedepsiți. 

„Anul trecut a dat dovadă că are o mentalitate bună. A avut un meci la Manchester United, a făcut egal 1-1, s-au întors acasă, iar el voia să meargă în club alături de colegii lui.

I-am dat un sfat, după un meci întreg jucat, după 3 ore de drum de la Manchester la Swansea, a doua sau a treia zi va fi rupt de oboseală. I-am zis să nu meargă. Era importantă odihna.

A doua zi, antrenorii au aflat că au mers în club. A fost un lucru din care a învățat”, a zis Cristi Dulca la GSP LIVE.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează