INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO Dănălache are China la picioare. ”Triplă” într-un meci de poveste

Dănălache e la Sainty din 2011. De atunci a strîns 30 de goluri, numai în campionat
Dănălache e la Sainty din 2011. De atunci a strîns 30 de goluri, numai în campionat

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 14:21

Cristian Dănălache continuă să uimească în unul dintre cele mai bogate campionate din lume. Ex-jucătorul Unirii Urziceni a fost declarat, din nou, cel mai bun fotbalist al etapei din week-end-ul trecut disputat în China.

El a fost titular în meciul pe care echipa sa, Jiangsu Sainty, l-a disputat pe teren propriu cu Shandong Luneng. S-a terminat 3-3, toate golurile gazdelor fiind reuşite de Dănălache, ultimul din penalty.

Vezi jos ”tripla” lui Dănălache.

Cu această performanţă personală, atacantul român de 30 de ani s-a distanţat în fruntea clasamentului golgeterilor. Are acum 17 goluri, cu 4 mai multe decît nigerianul Peter Utaka, de la Dalia Aerbin, şi cu 5 peste brazilianul Muriqui, de la liderul Guangzhou Evergrande.

Performanţa sa e cu atît mai mare cu cît reuşitele sale înseamnă aproape 50 la sută din toate cele izbutite de Sainty, care are înscrise pînă acum 38 de goluri.

Echipa din Jiangsu a rămas tot pe locul 2, cu zece etape înainte de final, dar a micşorat la un singur punct distanţa faţă de Evergrande, pregătită de italianul Marcelo Lippi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
plesan
plesan  •  06 August 2012, 16:27
Postat de ionnis pe 06 August 2012, 14:34

Sa-i dea cineva rezumatul si lui nea pitzi ca el sigur nu citeste ziarul pe net. sa lase fixurile la o parte si sa il cheme pe danalache

E mai bun Cocis :)) nu am nik cu el..cheamala Nationala pe cine vrea Pitzi...si eu zic ca e bun Danalah ;)) mult mai bun decat Nico si altii care doar vin sa castige bani de la nationala..si un pont pt domnu Pitzi..Maxim in stanga si Torje dreapta..rupem tot cu nationala ;)

plesan
plesan  •  06 August 2012, 16:25

Ce meci nebun..cum a fost Astra Steaua :x

helium
helium  •  06 August 2012, 15:15

Chinezii il apreciaza, i-au dedicat chiar si o emisiune, are in jur de 30 de goluri, isi face treaba, are simtul portii, spirit de atacant, reia din orice pozitie. E amuzant cum il numesc chinezii "DANALAH", dar oamenii aia chiar il apreciaza si sper sa-si faca datoria in continuare. Ar merita incercat intr-un amical, nu se poate stii niciodata.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează