INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Declin Maxim » Alex dezamăgitor la Stuttgart: echipa lui e ţintuită pe ultimul loc după o nouă înfrîngere umilitoare

Maxim (dreapta, în duel cu Hakan Calhanoglu) n-a mai marcat la Stuttgart din 24 august // Foto:  MediafaxFoto
Maxim (dreapta, în duel cu Hakan Calhanoglu) n-a mai marcat la Stuttgart din 24 august // Foto: MediafaxFoto

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:40

Integralist a treia oară la rînd, mijlocaşul român s-a agitat inutil, Bild notîndu-l cu 5 (foarte slab). VfB a jucat bine prima jumătate de oră, dar a încasat apoi 4 goluri în 27 de minute.

Maxim s-a plîns că nu joacă la Stuttgart şi că Huub Stevens ar avea ceva cu el. În pericol să fie demis, antrenorul olandez i-a oferit însă mijlocaşului român ocazia să o scoată pe VfB din coada clasamentului. Vineri, la 0-4 cu Leverkusen, Alex a prins a treia oară consecutiv toate minutele şi tabloidul Bild i-a acordat nota 5 (foarte slab), doar trei colegi primind 6!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Cifrele confirmă declinul. Maxim a atins 87 de mingi, a centrat mult şi fără pericol. A tras 3 şuturi la poartă şi s-a implicat în joc, dar a cîştigat 23 de dueluri din 44 avute (14 peste meciul anterior). Prima jumătate de oră bună nu i-a fost de ajuns lui VfB, rămasă la trei puncte de poziţia de baraj.

Stevens mai rămîne!
Nici după 0-4 cu Bayer, VfB nu schimbă antrenorul. Adus pe 25 noiembrie ca salvator al şvabilor, Stevens are credit mai departe. "Huub poate spera", a titrat Bild, după ce directorul sportiv Robin Dutt a anunţat că "Stevens rămîne. Nu avem motive să ne despărţim, echipa este bine pregătită".

Cadou de la fundaşi
Primul gol al jocului şi întîiul reuşit de Wendell în Bundesliga a venit după o fază comică în careul lui Stuttgart. Doi şvabi au tras unul în celălalt, apoi alţi doi colegi mijlocaşi s-au invitat la minge şi Wendell nu a refuzat cadoul. A pătruns şi a deschis scorul, însă şi drumul spre dezastrul lui VfB.

3 luni au trecut de la ultimul succes reuşit de VfB Stuttgart, 1-0 la Hamburg. De-atunci au urmat 4 remize şi 5 eşecuri

5 este nota pe care Maxim a primit-o în tabloidul Bild de trei ori în acest sezon de Bundesliga (1 maximum, 6 minimum)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cocytyc
cocytyc  •  15 Martie 2015, 09:19

Ce tot aveti cu Maxim ,joaca cumva singur?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează