INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO ”Der Westen” scrie că Marica şi-a făcut ”publicitate” în Schalke - Hannover 5-4: ”Strălucitor, entuziast, implicat”

Marica are un început bun de an la Schalke 04
Marica are un început bun de an la Schalke 04

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 22:07

”Tricolorul” şi-a încoronat evoluţia bună din repriza secundă cu un gol şi ameninţă poziţia olandezului Huntelaar în echipă.

Mai bine mai tîrziu decît niciodată. Pe ultimii metri ai contractului cu Schalke, scadent în vară, Ciprian Marica reuşeşte, în sfîrşit, ceea ce nu i-a ieşit vreme de un an şi jumătate. Profită de ocaziile care i se ivesc pentru a-şi face loc în primul unsprezece al "minerilor".

VIDEO: Vezi AICI golul lui Marica!

Vineri seară, contra Hanovrei (5-4), antrenorul Jens Keller l-a preferat lui Pukki pe postul de "vîrf" în condiţiile absenţei titularului Huntelaar, suspendat. Şi "tricolorul" a dat lovitura, cu o a doua repriză ok. Parte a jocului în care a şi marcat, pentru 4-2 (67), cu un şut la colţul lung, pe lîngă portarul ieşit. Prima partidă oficială a anului, primul gol!

Evoluţia lui a plăcut jurnaliştilor germani, în ciuda unei prime reprize şterse, în care s-a ales cu un "galben" după un cot în figură aplicat lui Djourou. "Un înlocuitor strălucitor pentru Huntelaar. Entuziast, implicat adesea în duelurile om la om. Şi un gol pe deasupra!", l-a lăudat cotidianul Der Westen, a cărui concluzie l-ar putea pune măcar un pic pe gînduri pe Huntelaar: "Marica şi-a făcut publicitate cu Hannover".

Dacia Lodgy pentru golul lui Marica?
Declarat golul lunii octombrie în Germania, golul lui Ciprian Marica din meciul de Cupă cu Sandhausen (3-0), marcat dintr-o foarfecă spectaculoasă, candidează acum la "reuşita anului 2012". Postul ARD i-a invitat pe telespectatori să voteze pe site-ul său, iar cîştigătorul va primi drept premiu o Dacia Lodgy.

"A fost o nebunie de meci. N-am mai trăit pînă acum aşa ceva. Şi pentru mine a fost o zi bună, am dat un gol" (Ciprian Marica, atacant Schalke 04)

2,5 i-a dat cotidianul Der Westen lui Marica, în timp ce Bild l-a notat cu 3. Notele în Germania sînt de la 1, cea mai mare, la 6

5 goluri a marcat "tricolorul" pentru Schalke în acest sezon: două în Bundesliga (unul la 179 de minute), 3 în Cupa Germaniei

358 de minute, în 8 partide, a bifat românul în tricoul "minerilor" de la startul sezonului în Bundesliga. Are doar trei meciuri jucate cap-coadă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
spivak
spivak  •  20 Ianuarie 2013, 14:49

Nota 2,5/6 e bună??

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Ianuarie 2013, 07:55

Marica acum trebuie sa fi constant ...

ronaldo666
ronaldo666  •  20 Ianuarie 2013, 04:55
Postat de vladutz13 pe 20 Ianuarie 2013, 01:25

Bun, deci echipa ta joaca intr-un sistem cu un singur atacant (ca de-aia e rezerva, nu?), intri titular... echipa ta da 5 goluri, tu doar unul si nicio pasa de gol si se considera un meci bun???

normal ca e un meci bun daca nu marcheaza e raw daca marcheaza tot nu e bn...idoli tai sunt florescu si cocis?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează