STRANIERI  ·  GRECIA

VIDEO Derapaj al unui președinte de club! A înjurat și a scuipat un jucător de la echipa lui Răzvan Lucescu

Articol de — Miercuri, 04 Octombrie 2017

Omar El Kaddouri, mijlocașul marocan al lui PAOK, a fost atacat la sfârșitul meciului de Alexis Kougias, președintele Larissei.

Campionatul grec nu mai apare de multă vreme în presa mondială pentru fotbalul său, ci pentru incidente. Larissa - PAOK 1-1, a fost alt meci încins, cu final furibund.

După cinci minute de prelungiri, arbitrul a fluierat sfârșitul jocului, moment în care Omar El Kaddouri s-a îndreptat furios spre marginea terenului. Mijlocașul lui Răzvan Lucescu, ex-Napoli, voia să-i ceară socoteală unui oficial al gazdelor, cu care se certase în timpul partidei.

În fața fotbalistului a apărut și președintele Larissei, ce văzuse întâlnirea de pe banca de rezerve. Extrem de nervos, Alexis Kougias a început să-l înjure pe El Kaddouri. Și l-a scuipat! Marocanul a sărit să-l bată, fiind oprit în ultima clipă de jucători și stewarzi.

 

PAOK și Lucescu au pierdut șansa de a trece pe locul 1. A fost cel de-al treilea egal în primele 6 etape. Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1