INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA SOFIA - LEVSKI SOFIA 0-2

VIDEO Derby-ul Bulgariei, ȚSKA Sofia - Levski, decis de "dubla" unui român » Un fost dinamovist a fost titular

Sergiu Buș (în albastru) Foto: sportal.bg
Sergiu Buș (în albastru) Foto: sportal.bg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 20:01

Levski Sofia a câștigat manșa tur a semifinalei Cupei Bulgariei, 2-0, contra lui ȚSKA Sofia, golurile fiind marcate de Sergiu Buș (25 de ani).

Levski Sofia a făcut un pas important spre finala Cupei Bulgariei, câștigând prima manșă a semifinalelor în deplasare la ȚSKA, scor 2-0. Sergiu Buș, fost jucător al adversarei de astăzi, a tranșat întâlnirea cu două reușite.

Prima a venit în minutul 7, când a trimis în poarta goală din interiorul careului mic. A doua a venit la câteva secunde după debutul reprizei secunde, cu o lovitură puternică de cap. La oaspeți a fost titular și fostul dinamovist Felipe Nascimento. Ex-jucătorul "câinilor" Rivaldinho nu a fost în lotul lui Levski pentru acest duel.

  • Returul semifinalei se joacă pe 25 aprilie. În cealaltă semifinală se înfruntă Botev Plovdiv și Slavia Sofia, în  tur 2-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Aprilie 2018, 00:04

cska sofia este defapt fosta litex ... se stie destul de clar ca cska a intrat in faliment .

fangigi
fangigi  •  11 Aprilie 2018, 22:10

Razgradul lui Moti le spulbera pe amanadoua!

adwtza
adwtza  •  11 Aprilie 2018, 21:17

test

Vezi toate comentariile (4)
Comentează