INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Dezastru » Dan Petrescu, martor din tribună la al 5-lea eşec consecutiv suferit de Dinamo Moscova: 1-2 cu Terek!

Dan Petrescu se ia cu mîinile pe cap văzînd cum Dinamo suferă o nouă înfrîngere
Dan Petrescu se ia cu mîinile pe cap văzînd cum Dinamo suferă o nouă înfrîngere

Articol de - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 22:42

Antrenorul, care începe de azi pregătirea cu moscoviţii, i-a dat sfaturi prin telefon interimarului Hohlov. N-au ajutat la nimic: ieri, Dinamo a terminat meciul învinsă şi cu doi eliminaţi!

Dan Petrescu a fost adus de la Kuban să o salveze pe Dinamo Moscova din acest coşmar fără sfîrşit. Dar, din tribună, chiar şi cu sfaturi prin telefon, n-a reuşit să pună capăt dezastrului: ieri, alb-albaştrii au pierdut din nou, 1-2 cu Terek Groznîi. A 5-a oară la rînd.
Şi sînt ultimii în clasament. Singurii care n-au cîştigat nici măcar un punct. Unicul fapt pozitiv a fost golul marcat de Dzsudzsak, primul în actualul campionat!

"Am discutat cu Dan Petrescu. Şi asupra formulei de start, şi a înlocuirilor, dar este imposibil să schimbi ceva peste noapte", a dezvăluit interimarul Dmitri Hohlov, care a vorbit de mai multe ori la telefon cu Petrescu în timpul partidei.

Jocul echipei a fost la fel de slab, moscoviţii au egalat numai după ce oaspeţii au rămas în 10 (N'Dassel, eliminat în minutul 54) şi s-au predat în ultimele zece minute, cînd Rikov şi Kuranyi au fost trimişi şi ei la cabine!

După meci, jucătorii lui Dan Petrescu au fost ţinta glumelor adversarilor. "Dinamo, un nou start. Bun start", a comentat pe twitter Roman Şirokov, mijlocaşul lui Zenit şi al "naţionalei" Rusiei. Zenit e prima în clasament!

Trei suspendaţi cu Lokomotiv!
Pentru meciul următor din campionat, pe terenul lui Lokomotiv, alb-albaştrii moscoviţi au trei suspendaţi. Fundaşul central Rikov, cel mai important atacant şi căpitanul Kuranyi, ambii eliminaţi pentru lovituri cu cotul. Plus antrenorul: Dan Petrescu, care îşi va ispăşi cea de-a 6-a şi ultima etapă de suspendare pentru bruscarea arbitrului în finalul sezonului trecut, cînd era la Kuban.

"Situaţia e delicată la Dinamo Moscova, dar aşa am început la toate echipele la care am antrenat, din momente dificile" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

"Le cer scuze tuturor fanilor lui Dinamo Moscova pentru acest joc şi pentru această nouă înfrîngere" (Dmitri Hohlov, antrenor interimar Dinamo)

"Ce se întîmplă la Dinamo e o catastrofă. Nu vreau decît să mă culc şi să uit coşmarul îngrozitor" (Kevin Kuranyi, căpitan Dinamo Moscova)

Cifrele lui Dinamo Moscova
- 5 eşecuri în primele 5 etape ale campionatului
- 1 gol a înscris noua echipă a lui Dan Petrescu
- 11 goluri a primit trupa moscovită în 5 partide
- 16 este poziţia (ultima) ocupată în clasament
- 435 de minute fără gol marcat în această ediţie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bdgeorge
bdgeorge  •  20 August 2012, 17:08
Postat de ovidiu_3003 pe 20 August 2012, 09:23

Este un antrenor mediocru spre slab ...nu are cum sa revitalizeze aceasta echipa ...nu cred sa l prinda sfarsitul de campionat aici .Daca sta pana atunci sigur retrogradeaza

ce mediocru spre slab mai oltene...extrem de slab,submediocru..habar nua are fotabal ..tot ce a realizat pana acum a fost 100% noroc si intamplare..nu ai tu un oltean supervaloros sa-l propui acolo?? mars la praz tarane......

sadadifelippe
sadadifelippe  •  20 August 2012, 12:08

este un sezon compromis pt toate echipele cu numele de dinamo de pe intreaga planeta :))

robyg
robyg  •  20 August 2012, 10:51

Era si normal sa nu se schimbe totul dintr-odata. Deja e un progres ca s-a marcat primul gol :) Eu cred ca situatia lui Dinamo Moskova se va redresa curand.Nici vorba de retrogradare, ba chiar e probabil ca va prinde (sau va lupta pentru) macar un loc de Europa League. Lotul e bun, si Dan Petrescu e un antrenor capabil si ambitios. Asta e sansa lui sa demonstreze ca e capabil sa antreneze SI la nivel inalt, o echipa cu pretentii - spre deosebire de Sabau, sau muinho . . . avem mare nevoie de un astfel de antrenor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează