INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Dezastru pentru echipa românilor din Turcia: înfrângere clară pe teren propriu, iar retrogradarea începe să provoace fiori

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 20:52

Karabukspor, formația la care evoluează nu mai puțin de cinci români, a suferit o nouă înfrângere în campionatul Turciei, fiind învinsă pe teren propriu de Kasimpașa, scor 0-2.

Etoundi, în minutul 58, și Edouk, în minutul 72, au marcat golurile victoriei echipei oaspete, la care evoluează și fostul jucător al Astrei Syam Ben Yousseff.

VIDEO cu golurile partidei

Pentru Karbukspor, Paul Papp, Valerică Găman și Gabi Torje au fost integraliști, în timp ce Cristi Tănase a fost înlocuit în minutul 79, schimbat chiar cu Gicu Grozav.

După 12 etape, Karabukspor se află pe locul 17, cu doar 8 puncte, și va lupta, mai mult ca sigur, pentru evitarea retrogradării.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 10:02

Torje nu e Torje. Gicu nu e grozav. Papp s-andestulat. Iar Gaman plange...

dreak
dreak  •  20 Noiembrie 2017, 21:40
Postat de randoom.__ pe 20 Noiembrie 2017, 21:19

exact la asta ma gandeam si eu. cum bah sa il chemi pe rezerva rezervelor aka gicu grozav? wtf?

Ai vreo alternativa ? Ca Nicusor are basici pe fese, de la banca Anderlechtului. Voi ati sarit cu totii pe Daum, de parca ar fi fost criminal de razboi. Si nu vreti sa vedeti realitatea crunta din fotbalul romanesc : NU AI CU CINE !!! Baza de selectie e din ce in ce mai redusa, si mai ales, tot mai slaba calitativ. Iar perspectivele par destul de sumbre ...

randoom.__
randoom.__  •  20 Noiembrie 2017, 21:19
Postat de anne1970_ar pe 20 Noiembrie 2017, 21:09

O parte dintre ei fac parte din nationala Romaniei. Te apuca rasul. Bravo Contra! Ce mediocrii ai adunat....

exact la asta ma gandeam si eu. cum bah sa il chemi pe rezerva rezervelor aka gicu grozav? wtf?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close