INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS - DEPORTIVO 0-0

VIDEO Don Quijote de la Depor » Andone n-a dezamăgit la primul meci ca titular la Deportivo

Florin Andone a trimis două din cele 11 șuturi spre poartă ale lui Deportivo, niciunul cadrat // FOTO AFP
Florin Andone a trimis două din cele 11 șuturi spre poartă ale lui Deportivo, niciunul cadrat // FOTO AFP

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 00:00

Titular în premieră, Florin Andone n-a marcat, însă nici n-a dezamăgit ca înlocuitor al lui Lucas Perez. ”S-a bătut cu morile de vânt. O insulă în atacul galician”, a scris Marca.

Florin Andone a fost lider pentru o noapte în La Liga cu Deportivo, după nulul cu Betis. Iar vineri seară, atacantul român a bifat și o altă premieră: titular la echipa galiciană.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Profitând de plecarea lui Lucas Perez la Arsenal, "tricolorul" a evoluat 88 de minute și, chiar dacă n-a marcat, și-a atras comentarii favorabile în presa spaniolă.

"O insulă în atacul galician, a limpezit jocul", scrie Marca. Ziarul madrilen i-a acordat o mențiune specială: "S-a bătut cu morile de vânt cu toată defensiva gazdelor, a controlat bine jocul cu spatele la poartă și a limpezit acțiunile lui Depor. Mulți gândesc că nu e Lucas Perez, însă astea sunt cuvinte mari".

AS a remarcat că "Andone s-a luptat până la extenuare. S-a bătut și iar s-a bătut. Dar nu e un șuteur, un iluzionist precum predecesorul său".

"Un fotbalist topit și rentabilitate zero"

Mai exigent a fost La Voz de Galicia, care l-a criticat pe român: "Deportivo nu poate juca același fotbal cu Andone precum o făcea cu Perez. Cu o tranziție directă apărare-atac, evitând mijlocul, echipa lui Garitano l-a izolat în față pe Florin. Rezultatul? Un fotbalist topit și rentabilitate zero".

2stele în Marca a primit Andone, cel mai mare calificativ de la oaspeți, alături de Sidnei și Bruno Gama. AS i-a dat un as

121 de minute a jucat atacantul român cu Eibar și cu Betis. Deportivo are 4 puncte după 2 etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează