INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Dorin Rotariu, Adi Petre și Bogdan Stancu, goluri pentru echipele lor

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 18:39

Trei jucători români care evoluează în străinătate au avut un sfârșit de săptămână fructuos. Dorin Rotariu, Adrian Petre și Bogdan Stancu au înscris pentru echipele lor. 

Rotariu a marcat, Astana a pierdut

Dorin Rotariu (24 de ani) a înscris pentru Astana primul gol al meciului pierdut cu Zhetysu în campionatul din Kazakhstan, scor 1-2, din etapa a 27-a. Românul a deschis scorul în minutul 7, după un șut de la 12 metri.  

Astana e pe locul 4, cu 50 de puncte, la două lungimi în spatele primului loc care duce în cupele europene ocupat acum de Ordabasy, care are și două meciuri în plus. 

6 goluria marcat Rotariu în actualul sezon pentru Astana 

Adi Petre aduce 3 puncte

Adrian Petre (21 de ani) a marcat un gol pentru Esbjerg în minutul 13 al partidei cu Brondby, din etapa a 10-a a primii ligi daneze. Echipa românului s-a impus pe teren propriu, scor 3-1. Esbjerg e pe locul 13, cu 8 puncte, în timp ce Brondby are 16 puncte și ocupă poziția a 4-a. 

3 goluria marcat Adrian Petre pentru Esbjerg în acest sezon

Bogdan Stancu produce surpriza

Bogdan Stancu (32 de ani) a înscris din lovitură de pedeapsă pentru Genclerbirligi în egalul cu liderul Alanyaspor, scor 1-1, în prima ligă din Turcia. Echipa lui continuă să fie pe ultimul loc, cu doar două puncte din 5 etape. Alanyaspor conduce clasamentul cu 13 puncte. 

2 goluria reușit Bogdan Stancu în acest sezon din Turcia

Citește și:

Avem lumea la picioare: antrenorii români din străinătate, week-end fabulos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
klauz
klauz  •  23 Septembrie 2019, 07:15

Dar "marele" "fotbalist" rrazvan marin cate goluri a dat? Cum? Nici macar nu a jucat? Iarasi? Ce olandezi ticalosi, cum conspira ei sa distruga un roman "talentat"...

747433218723787
Dan Catalin  •  22 Septembrie 2019, 21:13

Bine ca sa retras de la nationala ! Bogdan Stancu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează