INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

VIDEO Egal dramatic pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal: gol marcat din penalty în minutul 90+5

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 22:25

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a remizat în deplasare, 3-3, cu Al-Fateh, în etapa a 9-a din prima ligă din Arabia Saudită. 

Al Hilal, liderul din Arabia, pornea ca favorită în fața penultimei echipe, dar Al Fateh a fost cea care a deschis scorul, din penalty, în minutul 8.  Al Hilal a revenit rapid pe tabelă, marcând prin Al Shehri, 22, și Eduardo, 34.  

Repriza a doua fost la fel de spectaculoasă. Al Fateh a marcat în minutele 77 și 88, prin Te Vrede, și părea că va câștiga. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+5 când atacantul francez al lui Al Hilal, Bafetimbi Gomis, a marcat din penalty. 

După 9 meciuri, Al Hilal e lider, cu 20 de puncte, cu 3 peste Al Ahli. Totuși, echipa lui Lucescu a ajuns la două meciuri la rând fără victorie.  Al Fateh are 5 puncte și este pe 15.

Răzvan Lucescu și Al Hilal vor juca acum în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Urawa (Japonia). Finala se va disputa în dublă manșă, pe 9 și 24 noiembrie

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează