INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Emoționant! Răzvan Lucescu s-a despărțit în lacrimi de jucătorii săi: "Rămân cu amintiri și prietenii adevărate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 21:48

Răzvan Lucescu a disputat astăzi ultima partidă din funcția de antrenor principal al celor de la Skoda Xanthi, anunțându-i pe șefii echipei că nu va mai continua la gruparea elenă. 

Xanthi a terminat sezonul pe locul șase, cu 48 de puncte, la patru distanță de prima poziție care ar fi asigurat prezența în preliminariile Europa League. 

În ultima etapă, echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o pe Veria cu 3-0, într-o partidă în care Younes Hamza a reușit o "dublă".

Jucătorii au părut foarte afectați de despărțirea de Lucescu, fiind vizibili emoționați la finalul partidei. (VIDEO, AICI)

"Rămân cu amintiri frumoase, prietenii adevărate. Trei ani de liniște și de muncă în condiții plăcute. Au fost rezultate bune per total.

Am atins pentru prima dată în istoria clubului finala Cupei. Totodată, acest loc 6 este cea mai bună clasare din ultimii 11 ani", a declarat Răzvan Lucescu, conform TV Dolce Sport.

Lucescu a pregătit-o pe Xanthi din 2014, fără să reușească să câștige vreun trofeu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
balauru48
balauru48  •  01 Mai 2017, 12:19
Postat de Adrian Nicolae pe 01 Mai 2017, 00:11

Iti stau la dispozitie oricand si iti demonstrez ca iti sunt superior in toate domeniile,IOSIF....dealtfel cred ca singura ta placere este sa stai pe net in gara unde wi-fi este gratuit...aaaa....nu ai gara si deci,implicit ,nici net moca la tine in comuna....nu-i nimic,gasesti maine in rata care te va duce la meci pe tine si celelalte huovine...phruostalaule...

Nu trebuie sa bagi in seama acesti ***. Sunt cele mai jalnice fiinte din Romania. Sunt doar niste forme de viata neevoluate. N-au serviciu, n-au cultura, familie, prieteni, creier. Au doar un stapan, satana din pipera!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  01 Mai 2017, 09:12

Razvanele, ma trec lacrimile ca vii iar la nationala. Ai mai fost o data cu sprijinul mironiucilor si ioanitoilor si ne-ai coborat pe 60 (mai mult decat Boc). Vorba regretatului Vasile Ianul: ,,stift jucator, stift antrenor !,,

ionutstv
ionutstv  •  01 Mai 2017, 08:44

Erau spectatori ca la Pandurii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează