INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din culise » De ce l-a folosit Anderlecht pe Stanciu și a mai dat un milion de euro lui FCSB

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 11:24

FCSB a primit un milion de euro după ce Anderlecht a câștigat campionatul în Belgia, grație unei clauze din contractul lui Nicolae Stanciu, însă decizia belgienilor s-ar putea baza pe legătura dintre impresarul lui Stanciu și antrenorul Rene Weiler.

Becali a impus o clauză prin care FCSB a încasat un milion de euro pentru că Anderlecht a devenit campioană, iar Stanciu a fost titular în 50% din meciuri.

Până la meciul cu Oostende din ultima etapă, mijlocașul avea 19 partide ca titular și o serie de câteva meciuri în care a fost lăsat pe bancă de Weiler, dar cu Oostende a fost folosit titular, iar Becali a și-a încasat astfel banii.

Decizia antrenorului lui Anderlecht s-ar putea datora și faptului că impresarul lui Stanciu, Sascha Empacher, este prietenul și impresarul său.

De pe urma clauzei din contractul lui Stanciu a putut profita și Empacher, care a primit bani în plus, fiind cel care a intermediat transferul lui Stanciu de vara trecută. 

Dezvăluirile au fost făcute de Costin Ștucan, în cadrul emisiunii GSP Live.

"Anderlecht, dacă nu îl folosea pe Stanciu în ultima etapă, nu trebuie să plătească.  La un moment dat, fotbalistul era supărat, că trecuseră vreo trei sau patru meciuri în care nu intrase deloc și punea asta pe seama clauzei" Petre Marin, la TV Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
balauru48
balauru48  •  23 Mai 2017, 18:45
Postat de Mihai Tudose pe 23 Mai 2017, 17:42

Petre Marin , vei deveni un al doilea T.Stoica care ti-ai vandut copilul pe doi , trei arginti,iar cand va deveni petarda il vrei la STEAUA,daca nu, vei deveni dusmanul STELEI.

Ba da mare prostalau mai esti! Cu care clona gigista esti ruda?

352061698522614
Mihai Tudose  •  23 Mai 2017, 17:42

Petre Marin , vei deveni un al doilea T.Stoica care ti-ai vandut copilul pe doi , trei arginti,iar cand va deveni petarda il vrei la STEAUA,daca nu, vei deveni dusmanul STELEI.

alenb
alenb  •  23 Mai 2017, 17:30
Postat de ion.ionescu pe 23 Mai 2017, 16:43

Aşteptaţi să treacă perioada de transferuri. Poate Stanciu e dorit în altă parte, pe bani mai mulţi iar Anderlecht nu-i putea încasa dacă nu era proprietar deplin. Deci, trebuia să achite 1 milion, ultima clauză, ca să câştige mai multe. Rămâne de văzut. Totuşi, mi se pare absurd ca un antrenor să sfideze Clubul pe faţă şi să creeze o pagubă ca să câştige impresarul (poate şi el) ! Vom vedea dacă va mai fi antrenor la Anderlecht. Deci, ne vom lămuri după perioada de transferuri...

Ce prostii spui.. Din ce scrie presa, Anderlecht este proprietar deplin doar ca la anumite performante obtinute cu stanciu in teren trebuie sa plateasca un bonus la suma de transfer. Dincolo de acest milion mai este, la fel, inca un milion care se plateaste daca anderlecht se califica in urmatorii ani in Liga iar stanciu a jucat minim 50% din jocurile care au dus la calificare. Banuiesc ca daca-l vand se platesc aceste bonusri oricum si nu e nici o problema.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează