INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Nedelcearu pleacă de la Ufa » Detalii importante despre viitoarea destinație: „E primul pe care îl transferăm în iarnă”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 14:40

Ionuț Nedelcearu, 23 de ani, fundașul rușilor de la Ufa și al echipei naționale, a ratat la mustață un transfer în această vară, dar situația se va schimba mai mult ca sigur în următoarea pauză competițională.

Invitat la GSP Live, Dragoș Sîrbu, agentul care face parte din firma de impresariat a fraților Becali, a dezvăluit că Nedelcearu are șanse importante să plece din Rusia în iarnă.

„El a avut oferte în vară, dar nu am ajuns la o înțelegere cu clubul lui. Au cerut mult, în jur de 4 milioane de euro. Vă zic în premieră, cel mai aproape de transfer a fost Fulham, care voia un împrumut cu opțiune de transfer definitiv. 

Încă suntem într-un contact cu cei de la Fulham, pista nu e picată. Au fost discuții și din Franța. Sper că transferul lui să fie primul pe care îl facem în iarnă”, a pus Dragoș Sîrbu, la GSP Live. 

3.500.000 de euroe cota de piață a lui Nedelcearu, conform Transfermarkt

Profită și Dinamo!

Dinamo, clubul care l-a crescut pe Ionuț Nedelcearu, va avea de câștigat dacă se va face acest transfer.  „Câinii” l-au vândut pe fundaș în februarie 2018, pentru 600.000 de euro și au păstrat 15% dintr-un viitor transfer.

600.000 de euroa primit Dinamo în februarie 2018 de la Ufa (plus 15% la viitorul transfer)

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Manchester City chiar îl vrea pe Florinel Coman! Dezvăluiri în premieră, la GSP Live: „Nu e intoxicare, clubul a trimis scouteri să-l urmărească”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează