STRANIERI  ·  GRECIA

VIDEO EXCLUSIV Mircea Lucescu, moment genial cu Ivan Savvidis: „Răzvan e cu cinci ani înaintea mea!”

Articol de — Luni, 22 Aprilie

Răzvan Lucescu a câștigat primul titlu din cariera de antrenor. PAOK a trecut cu 5-0 de Levadiakos, iar fanii au organizat o petrece monstruoasă. Mircea Lucescu s-a întreținut clipe bune cu Ivan Savvidis la finalul partidei.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații de la sărbătoarea formației lui Răzvan Lucescu.

„Atmosfera a fost fantastică. Organizarea a fost una incredibilă. Se vede că era un club care aștepta de mult timp un trofeu.

Eu am câștigat primul titlu de campion în altă țară la vârsta de 55 de ani, cu Galatasaray. Răzvan are cinci ani înaintea mea. Sunt o mulțime de multe alte similitudini. Anul trecut, când eu l-am considerat campion, a  pierdut cum a pierdut, iar acum a venit, în sfârșit, momentul mult așteptat”, a declarat Mircea Lucescu după meci. 

 

Vezi și: 

PAOK SALONIC, CAMPIOANĂ ÎN GRECIA // VIDEO EXCLUSIV Răzvan Lucescu, primele cuvinte după sărbătoarea titlului: „Cum aș putea să mă simt?”A adunat 2 miliarde ‎$ din droguri! Incredibil ce și-a făcut la față traficantul ca să nu fie găsit de poliție

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1