INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Fără Mutu, lăsat din nou în afara lotului, Cesena pierde şi cu Siena, scor 0-2

Cesena se scufundă spre Serie B.
Cesena se scufundă spre Serie B.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 19:08

Adrian Mutu a fost lăsat din nou în afara lotului de antrenorul Mario Beretta şi a privit din tribune înfrîngerea echipei sale, scor 0-2, pe teren propiu cu Siena.

Cesena pare condamnată la retrogradare. Cu doar 17 puncte după 26 de meciuri, echipa lui Adrian Mutu nu a reuşit să se impună nici în meciul cu Siena, o echipă clasată imediat deasupra liniei retrogradării înaintea meciului.

După un meci aproape echilibrat şi fără faze notabile de gol, cursul jocului a fost rupt de faultul comis de Ceccarelli în careu în minutul 73. Jucătorul Cesenei a primit roşu direct, iar oaspeţii au avut penalty. Lovitura de pedeapsă a fost trimisă în bară, dar Brienza a fost pe fază şi a reuşit să deschidă scorul.

După alte şase minute acelaşi jucător oferea o pasă superbă de gol pentru Bogdani, atacant care avea să majoreze diferenţa pe tabela de marcaj.  Vezi rezumatul VIDEO!

Condusă cu 0-2, Cesena nu a mai forţat şi şi-a trecut în cont o nouă înfrîngere. Al nouălea meci consecutiv fără victorie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
playmaker
playmaker  •  11 Martie 2012, 23:05

Nu au ce cauta in Serie A astia, sunt curios daca osa joace in B Mutu sau daca se incumeta cineva sa il transfere, poate dianmo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează