INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

VIDEO Florin Andone a anunțat ce se va întâmpla cu viitorul său după ce a fost desemnat cel mai bun jucător de la Deportivo în sezonul trecut

Florin Andone
Florin Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 17:04

Florin Andone, 24 de ani, a fost desemnat de Deportivo la Coruna cel mai bun fotbalist al echipei în sezonul 2016-2017. Românul a vorbit despre planurile sale de viitor și a spus că se simte extraordinar la actuala echipă.

"Mai am patru ani de contract, sunt foarte mulţumit la Deportivo. M-au ajutat foarte mult la început, când mi-a fost greu. Tot timpul au vorbit cu mine şi mi-au arătat încredere. Simt că sunt ca acasă, că am găsit o echipă unde mă simt bine.

Cred că va fi foarte greu să plec de la Deportivo, ar trebui să fie o ofertă pe care în primul rând clubul să nu o poată refuza. Dar e foarte greu, pentru că şi Cordoba are procente din sumă, dacă aş pleca. Cred că o să rămân.

Nici nu vreau să plec. Sunt echipe care au sunat la impresarul meu, care s-au interesat, dar e foarte mare distanţă. Nu cred că o să plec nicăieri", a fost reacția lui Andone.

12 goluri
în 37 de meciuri în La Liga a bifat Andone sezonul trecut pentru Deportivo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează