INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO

VIDEO Florin Andone a rămas surprins de cum a fost primit la Deportivo: "Suporterii sunt foarte calzi" » Ce număr va purta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 17:59

Florin Andone a fost transferat în această vară de Deportivo la Coruna de la Cordoba pentru 4,7 milioane de euro, iar acum a fost prezentat de noul său club.

Atacantul român de 23 de ani a rămas impresionat după ceremonia de pe stadionul Riazor, lăudând suporterii spaniolilor.

"A fost foarte frumos. Adevărul e că mi-a plăcut mult. Suporterii au fost foarte calzi. Sperăm ca în timpul sezonului vor fi de partea noastră și ne vor susține. Suporterii sunt cei mai importanți. În două-trei săptămâni sper să fiu la capacitate 100 %", a declarat Andone.

Florin Andone a primit și un număr cu greutate imensă, 10.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dakesis
dakesis  •  04 August 2016, 12:22

'la verdad' e ca ii sta bine in alb-=albastru, ce mai:)

e_scu
e_scu  •  04 August 2016, 08:49
Postat de ovidiu_3003 pe 03 August 2016, 19:32

...acest jucator s a facut fotbalist pentru bani ...dar normal vorbeste de suporteri ...nu mai poate el de suporteri ...sa mai dea de doua ori in bara sa vada cat de calzi sunt ...

Buna asta! Ce spui de Tucudean, Cordos si altii care au avut bani de acasa? Au ajuns mai sus, ei joaca perfect pentru ca joaca de placere? Normal ca pentru bani s`a apucat Andone de fotbal - si nu doar el. Cand vezi ca nu ai cu ce sa`ti cumperi mancare, te apuci de sport sau de furat, daca alte posibilitati nu sunt. Iar Andone e de apreciat ca s`a apucat de sport.

ge0x
ge0x  •  03 August 2016, 19:58

Ovidiu3003 care ti cu clona , *** !!!..Fl.Andone nu stiu cat de fotbalist e , dar 90 de minute poti fi sigur ca mananca pamantul, alearga si se bate pt a castiga pana la ulyima p8caturabde energie..si e un baiat cu bun simt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează