INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE - DEPORTIVO LA CORUNA 3-0

VIDEO Florin Andone e în picaj! Seedorf l-a trecut pe bancă! A fost criticat de presa spaniolă

FOTO: facebook.com/RCDeportivo/
FOTO: facebook.com/RCDeportivo/

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2018 10:54

Florin Andone, atacantul român al celor de la Deportivo La Coruna, n-a fost pentru prima dată titular de la venirea lui Clarence Seedorf. Când a intrat în meciul cu Getafe, 0-3, n-a schimbat jocul cu nimic, în ultima jumătate de oră. La Voz de Galicia i-a dat nota 3, AS doar un as.

Vârtejul în care e prinsă Deportivo pare fără scăpare. Nici după venirea antrenorului Seedorf galicienii nu pot ieși din zona retrogradării, iar Florin Andone a rătăcit drumul către gol.

Prestațiile în scădere și ratările l-au trimis înapoi pe banca de rezerve, unde nu mai începuse un meci de 2 luni. În potopul de pe terenul lui Getafe (0-3) nu a adus nimic când olandezul a apelat la el. Din minutul 63, a asistat la execuția galicienilor.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Getafe - Deportivo

Doar un șut, alături!

"Cu el în teren, Deportivo a câștigat în forță ofensivă, însă, la singura sa ocazie, a trimis cu capul mingea pe lângă poartă", l-a caracterizat La Voz de Galicia, acordându-i nota 3. Atacantului român nu a mai marcat de mai bine de-o lună, iar echipa sa a intrat miercuri și la propriu la apă, țintuită pe penultimul loc, cu 18 puncte! 

6 goluri și 2 assisturi are Andone în 21 de meciuri jucate la Deportivo în acest campionat. N-a mai marcat de 341 de minute

3 puncte a adunat Deportivo în ultimele 11 etape, din tot atâtea remize. N-a mai câștigat de pe 9 decembrie, 1-0 cu Leganes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
954215071297337
Rosca Stelus  •  01 Martie 2018, 13:13

E nevoie de timp, intr-adevar, pentru ca lumea sa se lamureasca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează