INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Florin Andone s-a salvat de la retrogradare în Anglia » Huddersfield, Fulham și Cardiff au retrogradat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 21:31

Cardiff a pierdut înfruntarea de pe teren propriu cu Crystal Palace, scor 2-3, și a retrogradat matematic în liga secundă din Anglia. 

  • Huddersfield, Fulham și Cardiff sunt echipele care au retrogradat din Premier League
  • Norwich și Sheffield United au promovat. Pentru ultimul loc se vor bate în play-off Leeds, West Brom, Aston Villa și Derby/Middlesbrough/Bristol.

Cardiff păstra speranțe la o salvare in-extremis. Galezii aveau nevoie de două victorii în ultimele etape, iar Brighton să nu obțină mai mult de un punct. Visul s-a terminat în penultima etapă. Crystal Palace a câștigat cu 3-2, a ajuns la trei victorii consecutive în deplasare în Premier League, și a urcat pe locul 12.

Florin Andone s-a salvat!

Brighton, formația lui Florin Andone, rămâne în Premier League și sezonul următor. „Pescărușii” vor aborda relaxați ultimele două etape, contra lui Arsenal și Manchester City.

Vezi AICI clasamentul din Premier League

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, declarații în premieră despre retragere: „Spun că ești terminat, că ai 34 de ani! Vin perioade în care spui că vrei să fii lăsat în pace”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează