INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Formația lui Eric Bicfalvi a suferit un eșec uluitor cu liderul Zenit! A fost ultimul meci cu spectatori în Rusia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 16:57

Eric Bicfalvi (32 de ani), mijlocaș aflat pe lista lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda, a fost integralist în eșecul usturător suferit de Ural cu Zenit, scor 1-7.

Partida dintre Zenit și Ural s-a jucat în fața unei audiențe importante, fiind ultimul meci cu spectatori înainte ca Federația rusă să închidă porțile. Liderul campionatului a ținut neapărat să le facă fanilor un cadou și a început ca din tun. Azmoun a deschis scorul în minutul 12, Dzyuba a făcut 2-0 în minutul 12, iar iranianul care deschidea scorul a făcut „dubla” câteva momente mai târziu. La pauză s-a intrat cu un neverosimil 4-0, după reușita lui Malcom, starul venit de la Barcelona. 

Lucrurile nu s-au schimbat după pauză. Gazdele au atacat necontenit și au pedepsit de fiecare dată defensiva rarefiată a lui Ural. Azmoun a mai marcat o dată în minutul 61, apoi oaspeții și-au salvat onoarea din penalty, prin Panyukov. Driussi a trimis în poarta goală în minutul 70, iar Dzyuba a stabilit scorul final din penalty, în minutul 72.

Zenit este lider în Rusia, cu 50 de puncte, 9 peste locul 2 ocupat de Krasnodar. Ural, echipa lui Bicfalvi, este pe locul 10, cu 25 de puncte.

Zenit, coregrafie despre coronavirus

Rusia a declarat doar 47 de cazuri de coronavirus, iar fanii lui Zenit par să fie optimiști în lupta cu coronavirusul. La meciul cu Ural au afișat o coregrafie cu un mesaj uriaș: „Suntem toți infectați cu fotbal și vom muri pentru Zenit”.

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează