INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO+FOTO Andrei Ivan a fost prezentat OFICIAL la noua formație! A semnat cu cel mai titrat club din țară și va evolua în Europa League

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 17:26

Andrei Ivan (21 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la noua lui formație, Rapid Viena.

Vârful oltean, sub contract cu rușii de la FC Krasnodar, a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid Viena (Austria).  Andrei Ivan este primul român din istoria clubului austriac și va purta numărul 97.

"Am vrut o schimbare după sezonul dificil din Rusia. Vreau să joc constant, am nevoie de meciuri în picioare. Am primit recomandări bune despre Rapid și sunt extrem de fericit că negocierile s-au concretizat. Abia aștept să joc pe un astfel de stadion și în fața unor fani speciali", a declarat Ivan după ce a efectuat vizita medicală.

"Andrei Ivan este un atacant versatil, extrem de talentat, și sunt sunt că va crește enorm sub comanda noastră. Nu am fost singurii care l-am dorit. Young Boys Berna, campioana Elveției, a negociat de asemenea cu el"
Fredy Bickel, directorul sportiv al celor de la Rapid Viena

1.200.000 €este valoarea lui Andrei Ivan conform transfermarkt.de

Rapid Viena este cel mai titrat club de fotbal din Austria, cu 32 de titluri interne, dar trece printr-o perioadă mai puțin reușită. Ultimul campionat câștigat a fost în sezonul 2007-2008. Ediția recent încheiată au terminat-o pe 3 și vor evolua în preliminariile Europa League. 

Echipa evoluează pe Allianz Stadion, care are o capacitate de 28 345.

 

imagini cu andrei ivan de la prezentare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
mgexpert
mgexpert  •  25 Iunie 2018, 13:33

..Ivan cel groaznic.. pe ruşi i-a rezolvat, urmează austriecii.. e noul blocnotes..

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Iunie 2018, 09:11

totusi avem o generatie tanara de valoare,dar foarte raspandita...sa fiu contra as face echipa numa din jucatori pana in 26 de ani ! daca la tineret aveam un antrenor mai infipt azi aveam nationala MARE !

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Iunie 2018, 09:11

totusi avem o generatie tanara de valoare,dar foarte raspandita...sa fiu contra as face echipa numa din jucatori pana in 26 de ani ! daca la tineret aveam un antrenor mai infipt azi aveam nationala MARE !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close