INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO + FOTO Denis Drăguș a fost prezentat OFICIAL la Standard Liege! Cum au anunțat belgienii transferul

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 12:58

Denis Drăguș (20 de ani) a fost prezentat astăzi de Standard Liege. Fostul atacant al Viitorului a semnat un contract valabil pe cinci ani cu gruparea belgiană.

Atacantul a fost prezent în ultimele zile în Belgia și a efectuat o serie de teste fizice. Denis Drăguș a trecut vizita medicală și se va alătura programulului echipei antrenate de fostul mare portar Michel Preud’Homme.

Belgienii vor achita două milioane de euro Viitorului în schimbul fotbalistului, plus un procent de 30% dintr-un viitor transfer.

Clipul prin care l-au prezentat pe drăguș

8 goluri a marcat Drăguș în cele 32 de meciuri jucate în Liga 1

2.000.000 €este cota de piață a lui Denis Drăguș, potrivit Transfermarkt

Vezi și: 

Răzvan Lucescu, lăudat de starul Bafetimbi Gomis după debutul la Al Hilal: „Filosofia lui Răzvan a decis tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
digei
digei  •  07 August 2019, 13:27

Fa-le cu mana fostilor tai colegi, acum la FCSB... ei cred ca-s la "Steaua", strategie de imagine, lasa-i asa. Fa-le cu mana si spune-le ca pana ajung ei sa plece de acolo tu o sa mai faci un pas, poate doi, spre echipele de top.

magic4ever
magic4ever  •  07 August 2019, 13:24
Postat de calinescu_ pe 07 August 2019, 13:13

EL ESTE UNUL DIN LIDERII ACESTEI GENERATII ....!!!! NU MARIN , NU IANIS , NU CICALDAU SAU BALUTA ....!!! RADU , PUSCAS SI DRAGUS SUNT CEI MAI BUNI ...!!!!

Stai linistit ca liderii nationalei de tineret sunt Manea, Radu,Puscas, Razvan Marin, Baluta si Ianis Hagi care au facut pasul si la echipa mare si cel mai probabil o sa joace titulari...este mai greu pentru Radu sa il scoata din poarta pe Tatarusanu care a avut evolutii bune, dar daca o sa fie rezerva la Lyon, Rada ar merita sa fie titular...Dragus a facut un prim sezon bun si apoi s-a stins..sezonul trecut nu a jucat absolut nimic, a fost un fotbalist mediocru...chiar daca nu se accidenta si ajungea la Euro 100% era rezerva...Hagi a vrut sa scape de Dragus pentru ca este prea individualist si se complica cu driblinguri ineficiente in loc sa fie mai combinativ...dupa meciul din tur cu Gent cand Dragus insista cu driblinguri ineficiente si cu rabona cand echipa era condusa la 3-4 goluri, Hagi a hotarat sa il vanda pe Dragus dar nu pentru ca jucase exceptional in meciul acela sau sezonul trecut, a vrut sa scape de el pentru ca la exasperat cu driblinguri inutile si cu rabona...

calinescu_
calinescu_  •  07 August 2019, 13:13

EL ESTE UNUL DIN LIDERII ACESTEI GENERATII ....!!!! NU MARIN , NU IANIS , NU CICALDAU SAU BALUTA ....!!! RADU , PUSCAS SI DRAGUS SUNT CEI MAI BUNI ...!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează