INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FA CUP

VIDEO + FOTO Florin Andone, gol pentru Brighton în Cupa Angliei! Un alt român a fost rezervă

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 16:23

Brighton, echipa lui Florin Andone, a câștigat meciul din turul III al Cupei Angliei, 3-1 cu Bournemouth, echipă la care mijlocașul de 20 de ani Mihai Dobre a fost rezervă nefolosită.

Bournemouth - Brighton  1-3
Au marcat: Pugh 55 / Knockaert 31, Bissouma 34, F. Andone 64

Brighton a început bine meciul și a marcat în minutele 31 și 34, prin Anthony Knockaert și Yves Bissouma. După pauză, Bournemouth a redus din diferență, după ce Marc Pugh a marcat în minutul 55.

Florin Andone, care a fost integralist, a stabilit scorul final. Atacantul român de 25 de ani a marcat în minutul 64, cu o lovitură de cap din careul mic.

 

Echipe de start:

Bournemouth: Boruc - Clyne, Cook, Simpson, Rico - Ibe, Taylor, Surman, Pugh - Mousset, Fraser
Rezerve: Travers, Ake, Brooks, Butcher, Daniels, Dobre, Stanislas
Antrenor: Eddie Howe

Bournemouth și Brighton sunt vecine de clasament în Premier League. Bournemouth este pe 12, cu 27 de puncte, iar Brighton este pe 13, cu 26 de puncte. 

Brighton: Steele - Saltor, Balogun, Duffy, Bong - Kayal, Stephens, Bissouma - Knockaert, Andone, Locadia
Rezerve: Button, Burn, Gyokeres, March, Montoya, Murray, Porpper
Antrenor: Chris Hughton

Mihai Dobre este un mijlocaș dreapta de 20 de ani, care este legitimat la echipa de tineret a lui Bournemouth. Până acum nu a jucat niciun meci oficial pentru echipa mare. 

Dobre este la Bournemouth din august 2016, fiind adus de la FC Viitorul "Mihai Georgescu". A mai fost împrumutat la Bury și Rochdale.

clipboard01

Atacantul Florin Andone, 25 de ani, a fost cumpărat de Brighton în această vară. A jucat 11 meciuri în Premier League și a marcat două goluri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  06 Ianuarie 2019, 10:25

La cat mai multe goluri Florine ! Un gol in Anglia face cat 3 la noi. Se vad si sunt admirate cu totul si cu totul altfel.

fairplayromania
fairplayromania  •  05 Ianuarie 2019, 21:07
Postat de narcis_ny pe 05 Ianuarie 2019, 16:33

A fost accidentat, si oricum a jucat slab la nationala.

Asa este, aşa ziceam si eu....sa nu-l mai convocam la Naţionala....Doar fcsb + Ianis, si +Alibec. Alibec e jucator de 100 de milioane. Eu l-as cumpara , dar nu vrea Becali sa mi-l vindă.

peluza
peluza  •  05 Ianuarie 2019, 18:21

Eu as juca cu Mitrita-Stanciu-Man deja la nationala mare, iar Andone impins. Iar Hagi ar intra si el in trio uneori, la fel si Tucudean ar putea juca in locul lui Florin.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează