INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATACANȚI ÎN FORMĂ

VIDEO+FOTO Keșeru și Florin Andone, decisivi pentru echipele lor » Furios, "spaniolul" s-a răfuit cu Seedorf

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 21:19

Claudiu Keșeru a marcat pentru Ludogoreț pe teren propriu, cu Septemvri Sofia, meci câștigat la limită, scor 1-0. Andone, care a provocat golul lui Depor cu Eibar (1-1), s-a supărat când a fost înlocuit, discutând zece secunde furios cu antrenorul olandez. 

VIDEO AICI!

Keșeru a intrat pe teren în repriza a doua, în minutul 55, în locul noului venit Swierczok. A încasat un cartonaș galben în minutul 79, dar a și înscris.

A punctat chiar la ultima fază a meciului, dintr-un penalty. Reușita din minutul 94 a lui Keșeru o menține pe Ludogoreț pe primul loc.

Formația cu care atacantul român tocmai și-a prelungit contractul până în 2020 are 57 de puncte în 23 de etape, cu 6 peste ȚSKA Sofia, care are însă un meci mai puțin.

14 goluri a marcat Keșeru în acest sezon, fiind al doilea golgeter al campionatului. Karanga (ȚSKA Sofia) conduce clasamentul cu 19 reușite 

Andone a DAT JUMĂTATE DE GOL ȘI S-a certat cu Seedorf

Și Florin Andone (24 de ani) a avut parte de o seară destul de reușită, chiar dacă Deportivo n-a putut trece de Eibar, scor 1-1. Condusă din minutul 11, formația gazdă a egalat în minutul 33. După ce a ratat docă ocazii mari, Andone a provocat  golul de 1-1. Cap, iar bară, mingea a ricoșat în goalkeeper și, din Dmitrovici, în plasă(VIDEO AICI)

Minutul 85 pe El Riazor. Antrenorul Seedorf îi face semn lui Andone că îl schimbă. Atacantul lui Depor se enervează. Ar fi vrut să se bată până la capăt. Toți fanii galicieni fluieră, nemulțumiți de înlocuire.

Ieșit la margine, Florin se oprește lângă Seedorf. Își pune mâna la gură și discută furios zece secunde cu olandezul. Apoi, și mai nervos, urlă la cineva de pe banca de rezerve.

Alt rezultat slab pentru alb-albaștri, al 12-lea meci la rând fără victorie în LaLiga (8 eșecuri și 4 egaluri).

Deportivo e pe locul 19, cu doar 19 puncte. A adunat doar 3 puncte în ultimele 11 partide, toate venite în urma unor remize. Iar Andone are gânduri de plecare:

"Va trebui să evaluez lucrurile în momentul în care se întâmplă. Sincer, nu mă văd jucând în liga secundă. Am fost acolo timp de un an şi adevarul e că nu mă văd revenind, fără să fiu lipsit de respect faţă de jucătorii din Segunda".

Cumpărat cu 4 milioane de euro de la Cordoba în 2016, Andone a marcat de 6 ori în acest sezon în 21 de meciuri. Anul trecut a punctat de 12 ori în 37 de jocuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mannecken
mannecken  •  04 Martie 2018, 12:21
Postat de Gabi Popa pe 04 Martie 2018, 11:51

Greseli ca la Depor, aseara, nu am vazut nici in liga intai la noi. Foarte ciudat. Si Seedorf pare sa fie pe langa - sa-l tii pe Muntari si sa-l scoti pe Colak... Andone e peste media echipei. Nu cred ca e alt roman mai bun decat el in acest moment.

Asa iesire la un portar vezi mai rar. Parca nici nu a vrut sa o prinda.

1908914376000481
Gabi Popa  •  04 Martie 2018, 11:51

Greseli ca la Depor, aseara, nu am vazut nici in liga intai la noi. Foarte ciudat. Si Seedorf pare sa fie pe langa - sa-l tii pe Muntari si sa-l scoti pe Colak... Andone e peste media echipei. Nu cred ca e alt roman mai bun decat el in acest moment.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  04 Martie 2018, 10:45

L-am vazut pe Andone in mai multe meciuri si la nationala. De ce marcheaza putin? Ii lipseste ceva . Nu prea are consistenta,e ceva lipsa. Niste detalii, unde sta de regula ascuns succesul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează