INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO+FOTO // OFICIAL Dorin Rotariu a semnat cu noua echipă » A mers cu iubita la prezentare + Primele declarații: "E genul de jucător pentru care vine publicul la stadion"

Foto: az.nl +8   FOTO
Foto: az.nl

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 12:53

Dorin Rotariu (22 de ani) și-a găsit echipă. Mijlocașul a semnat azi cu AZ Alkmaar, ocupanta locului 3 în sezonul trecut din prima ligă olandeză.

Rotariu va fi împrumutat de la FC Bruges la olandezii de la AZ Alkmaar pentru următorul sezon, cu opțiune de cumpărare.

La prezentare, Roti a venit alături de iubita sa, Floris.

 

D O R I N ➡️ AZ.nl . . #WelkomDorin #Rotariu #AZ #ClubBrugge

A post shared by AZ (@azalkmaar) on

"Am un feeling bun în legătură cu AZ. Cred că putem reuși lucruri mari împreună, alături de colegi, club și fani. Eu dau totul pentru echipa la care joc și voi lupta pentru a putea atinge obiectivele"
Dorin Rotariu

"Dorin e un jucător de picior stâng foarte creativ, ofensiv. L-am adus pentru flancul drept. Are o viteză foarte bună, dă și goluri. Se potrivește stilului nostru. E genul de jucător pentru care vine publicul la stadion"
Max Huiberts, director sportiv AZ

A avut și aLTE VARIANTE

Rotariu a fost și în vizorul lui Heerenveen în această vară. Ultimul sezon l-a jucat la Mouscron, tot sub formă de împrumut și a reușit 6 goluri în 22 de meciuri în prima ligă belgiană.  FCSB s-a interesat și ea de serviciile lui Rotariu, însă jucătorul le-a transmis oficialilor vicecampioanei României că se va întoarce în Liga 1 doar dacă nu va avea o ofertă din străinătate.

2.200.000 €a plătit Bruges pentru transferul lui Rotariu de la Dinamo în urmă cu un an și jumătate

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (53)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Iulie 2018, 09:51

Ăsta-i genul care nu poate trăi fără o femeie care să-i dicteze ce și cum. Vrea să vină blonda la prezentare, vine, nu contează că-l face de minune. Sper ca pretențiile ei să se oprească aici și să n-o vedem și prin cantonamente, sau pe bancă.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  22 Iulie 2018, 08:43

ce dracu mai Dorine ,pe ce fotbalist ai vazut tu sa-si prezinte iubita cand vine la alt club ,joaca cumva ea si tu ai nsotit-o ...o fi daca zici tu

matheus9999
matheus9999  •  22 Iulie 2018, 07:15
Postat de miloguuu pe 21 Iulie 2018, 18:55

Steaua nu se refuza. Zeul fotbalului e sus si vede.

Nu se refuza. Se ignora.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează