INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO + FOTO Șumudică, luat la țintă de fanii lui Antalyaspor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 17:19

Marius Șumudică s-a acomodat în Turcia, unde a devenit, ca și în România, un persondaj care atrage mereu atenția suporterilor. Așa s-a întâmplat și azi, la meciul pierdut cu Antalyaspor, 1-2.

VEZI VIDEO AICI!

În timp ce se ducea spre banca de rezerve, Șumudică a fost apostrofat de suporterii gazdelor, care s-au calmat doar după ce au intervenit stewarzii.

Șumudică n-a rămas dator și a ținut să riposteze. După ce s-a întâmplat acest lucru, mai mulți fani s-au strâns la gard pentru a-l taxa pe român.

Imediat forțele de ordine au luat măsuri și au calmat spiritele. Nu toți suporterii au reacționat nervos, unii chiar au apreciat umorul antrenorului român și s-au amuzat copios pe seama momentului. 

13

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
dudulici
dudulici  •  18 Februarie 2018, 08:29
Postat de Dumitru Neculai pe 18 Februarie 2018, 08:24

la astra patronul era arestat spectatorii astrei???? cred cas platiti sa vina TV noastre au nevoie de circ deci megea TURCII sau prins astai nui de noi ASA ca sumi va deveni FAPTIC giulestean SO ANTRENEZE

Ba Neculai,tu nu ai fost nici macar la scoala primara?!Cum naiba nu poti sa pui doaua vorbe corecte intr-o fraza?!?Ca nu le ai cu scrisul e tragic,dar sa nu ai nici coerenta in ceea ce vrei sa spui aici,e chestie de sindrom Down!!!!Vai de capul tau!!!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Februarie 2018, 08:24

la astra patronul era arestat spectatorii astrei???? cred cas platiti sa vina TV noastre au nevoie de circ deci megea TURCII sau prins astai nui de noi ASA ca sumi va deveni FAPTIC giulestean SO ANTRENEZE

miki123
miki123  •  18 Februarie 2018, 06:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează