INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES - MONACO 1-0

VIDEO + FOTO Tătăruşanu câştigă în faţa campioanei Franţei şi ajunge la 6 meciuri fără gol primit în Ligue 1!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 21:54

FC Nantes s-a impus în faţa lui AS Monaco, scor 1-0, printr-un gol marcat în ultima fază a meciului de brazilianul Lima.

Formaţia lui Claudio Ranieri a controlat partida încă de la început, reuşind să închidă toate culoarele spre poarta apărată de Ciprian Tătăruşanu şi fiind extrem de periculoasă la fazele fixe. Tot o astfel de acţiune a stat şi la baza golului marcat de Lima, în minutul 93. Un carambol în careul monegascilor a făcut ca mingea să ajungă la brazilian, care a şutat cu sete, imparabil, de la aproximativ 20 de metri. (VIDEO AICI).

Ciprian Tătăruşanu a fost testat o singură dată de Falcao şi compania.

FC Nantes venea după 2 înfrângeri consecutive, una pe terenul celor de la PSG, scor 1-4, a doua în "Le Derby de Bretagne", scor 1-2, contra lui Rennes. Datorită aceste victorii, formaţia antrenată de Ranieri şi-a consolidat poziţia a 5-a, venind la doar 3 puncte de AS Monaco şi Lyon, ocupantele ultimului loc de Liga Campionilor.

6
meciuri fără gol primit are Tătăruşanu în acest sezon de Ligue 1

clasament ligue 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
khal_37
khal_37  •  30 Noiembrie 2017, 12:05

Nu demult il injoseati cu tot felul de articole in care era catalogat ca si ,,groparul echipei'' sau alte mizerii...cancan-ul este aici la el acasa, printre haterii lui oprea, anghelache, coldea si dîncu.

randoom.__
randoom.__  •  29 Noiembrie 2017, 22:55
Postat de daweroirl pe 29 Noiembrie 2017, 22:45

adica cum ,nu a primit gol de 6 meciuri da ultimele doua le-a pierdut la scor:))

nu cred ca este vorba de meciuri consecutive. pur si simplu din 15 etape,in 6,nu a primit gol.

danger.
danger.  •  29 Noiembrie 2017, 22:57

6 meciuri dar nu consecutive ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează