INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - LAZIO 2-2

VIDEO FulgeRadu » Ştefan Radu, impetuos şi precis în meciul cu Inter: pasă de gol pentru Felipe Anderson

Ștefan Radu (în prim plan) n-a prins decît jumătate din meciurile lui Lazio în acest campionat, dar cînd joacă se simte
Ștefan Radu (în prim plan) n-a prins decît jumătate din meciurile lui Lazio în acest campionat, dar cînd joacă se simte

Articol de - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 21:36

O primă repriză foarte bună, cînd a destabilizat defensiva nerazzurrilor, apoi şters după pauză, suferind împreună cu toată echipa lui Pioli. Care încheie totuşi anul pe podium.

Ştefan Radu a terminat anul în forţă. Remiza de pe "Meazza", 2-2 cu Inter, l-a propulsat cu Lazio pe locul trei, de play-off al Ligii. Rezultat la care fundaşul român, integralist, a contribuit duminică din plin. O primă repriză excelentă, cu o pasă de gol, apoi recul şi triumf risipit după 2-0 la pauză!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Foarte prezent în joc şi rapid, a urcat periculos şi deseori pe flancul stîng. Precis în pase, Radu l-a servit ideal în careu pe Felipe Anderson, care a deschis scorul. Era abia minutul 2! Eficient în recuperări şi "fulgerător în lansările pe contraatac, pentru că pînă la pauză extrema lui a zguduit cel mai tare Interul", cum a scris Gazzetta dello Sport (nota 6,5).

Numai că Lazio s-a retras în partea secundă, permiţînd gazdelor să revină prin Kovacici şi Palacio. Şters, Ştefan a scăzut şi el.

"Randament bun pe stînga, dar ce mult a suferit după pauză!", a remarcat Il Giornale (nota 5,5). Iar Corriere dello Sport a explicat de ce: "S-a trezit mai mereu singur în duelurile cu D'Ambrosio".

10 luni trecuseră de la ultima pasă de gol a lui Radu în Serie A. Pe 23 februarie, a marcat şi a dat assist la autogolul lui Cannavaro, în Lazio - Sassuolo 3-2

"Şi-a pus sigiliul rapid pe deschiderea scorului, găsindu-l cu o diagonală perfectă pe letalul Felipe Anderson" (Corriere dello Sport, ziar italian)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kingme
kingme  •  23 Decembrie 2014, 16:03

Nu mai vrea la nationala,de ce sa ma intereseze ce face "strainul" asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează