INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VENEZIA-PALERMO, 1-1

VIDEO George Pușcaș, gol după gol în Italia: gol cu Venezia

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 10:12

George Puşcaş continuă să se remarce în Serie B. Pentru a doua etapă la rând a reuşit să înscrie, egalând în deplasarea de la Venezia (1-1).

Internaționalul român a marcat și în etapa trecută cu Lecce, scor final 2-1.

Atacantul lui Palermo, care punctase la 2-0 cu Lecce, a dat gol cu capul după o centrare din corner în minutul 84.

Al patrulea în ultimele cinci etape din divizia cadetă, unde sicilienii sunt pe locul secund (promovabil), la patru puncte de liderul Brescia, însă şi cu un meci mai puţin disputat.

A fost integralist

Internaţionalul nostru de tineret a fost ales cel mai bun om al oaspeţilor luni seară, primind nota 6,5 în ziarul Gazzetta dello Sport: "Care este adevăratul atacant? E cel ce nu vede poarta toată partida, dar dintr-odată a găsit sclipirea câştigătoare. De data asta a înscris cu capul şi a adus un preţios egal". Puşcaş a jucat alături de Nestorovski şi a rămas în teren până la capăt. A fost numai al şaselea joc din 23 ca integralist în actualul sezon.  

Palermo este pe locul 2 în Serie B, cu 46 de puncte, la patru lungimi de liderul Brescia, care are un meci mai mult.

Atacantul se află pe lista provizorie a stranierilor pentru meciurile României cu Suedia (23 martie, ora 19:00) și Insulele Feroe (26 martie, ora 21:45).

7goluri în 23 de meciuri jucate în Serie B are Puşcaş în această stagiune. Ameninţă recordul personal de 9 reuşite în divizia secundă, stabilit la Novara în ediţia trecută

Citește și:

 FCSB - VIITORUL 1-2 // Gigi Becali anunță revoluția la FCSB: „ Fac echipă de fotbal în sală și duc 5-6 dintre jucători acolo! La vară fac 3-4 transferuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează