INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Gigel Bucur a marcat un supergol la vinclu de la 30 de metri!

Gigel Bucur a marcat un supergol la vinclu de la 30 de metri!
Gigel Bucur a marcat un supergol la vinclu de la 30 de metri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 08:36

Atacantul român de la Kuban Krasnodar a înscris un gol de generic în partida de pe teren propriu împotriva celor de la Anji, deschizînd scorul în minutul 15 şi asigurînd cele 3 puncte. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus cu un avantaj minim, 1-0.

VEZI AICI GOLUL LUI BUCUR!

Dacian Varga, al doilea stranier din lotul "Bursucului" a fost titular în linia mediană. De partea cealaltă, Anji a început partida cu Eto'o şi Roberto Carlos în primul "11". Dan Petrescu l-a înlocuit pe Bucur în minutul 37, în locul său fiind trimis în teren Kubik.

După 24 de etape disputate în campionatul Rusiei, Kuban a urcat pe locul 6, cu 40 de puncte, cu 9 mai puţin decît liderul Zenit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
torranaga
torranaga  •  19 Septembrie 2011, 10:16

@greger la nationala nu putem astfel de suturi pt. ca nu sunt folositi jucatorii care sunt in stare de asa ceva. Cat despre Gigel aam cuvinte numai de lauda inca de cand juca la Sportul. Merita titularizarea la nationala inca de-atunci.

fibra
fibra  •  19 Septembrie 2011, 09:45

Spuneti,ziaristii lui peste,ca a fost inlocuit deoarece s-a accidentat.

greger
greger  •  19 Septembrie 2011, 09:30

Clar miscarea e Hagi 100% ! Pacat ca nu putem la nationala astfel de suturi...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close