INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Gol de 3 puncte reușit de Keșeru pentru Ludogoreț! Echipa sa a câștigat în deplasare cu Montana, 1-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 17:52

Claudiu Keșeru a fost din nou decisiv pentru Ludogoreț, în meciul câștigat de echipa sa pe terenul celor de la Montana, scor 1-0.

Fostul atacant al Stelei a înscris în minutul 77, cu un șut deviat de la marginea careului.

Grație acestei reușite, Keșeru l-a egalat pe Danilo Asprilla, ambii având 11 goluri. Columbianul nu mai joacă însă în Bulgaria. A plecat în această pauză la Al Ain, în Emiratele Arabe.

În acest meci a jucat și Andrei Prepeliță, care i-a luat locul lui Keșeru în minutul 81. Moți a fost eliminat etapa trecută, așa că azi a fost suspendat.

Ludugoreț e prima în Bulgaria, cu 42 de puncte, 9 peste Beroe. Formația românilor e aproape campioană, profitând și de excluderea celor de la Litex.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează