INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KONYASPOR - BURSASPOR 0-3

VIDEO Gol pentru Bogdan Stancu în meciul câștigat clar de Bursaspor cu Konyaspor, 3-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 16:50

Cu Bogdan Stancu titular, Bursaspor a câștigat categoric meciul din deplasare cu Konyaspor, scor 3-0.

VEZI VIDEO

Rezultatul a fost stabilit încă de la pauză. Bogdan Stancu a deschis scorul după doar 7 minute. A scăpat spre poartă și l-a executat pe Kirintili.

În minutul 32 s-a făcut 2-0, după reușita lui Kembo-Ekoko, iar în prelungirile primei reprize Behich a stabilit scorul final, 3-0.

Bursaspor traversează o perioadă foarte bună. N-a mai pierdut din luna septembrie, având 9 meciuri fără eșec, 7 dintre ele în campionat.

A adunat 24 de puncte și este pe locul 4, la egalitate cu Goztepe. Konyaspor este abia pe locul 16, cu 11 puncte, la egalitate cu Osmanlispor și Genclerbirligi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  03 Decembrie 2017, 17:45

cu golul dat anul trecut la CE face 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează