INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

VIDEO Ianis Hagi, prima reacție după meciul cu scandal din Belgia: „Nu pot fi fericit!”

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2019 09:43

St. Truiden și Genk au remizat, scor 3-3, într-un meci extrem de controversat, încheiat de arbitru înainte de finalul prelungirilor. Ianis Hagi a comentat partida. „Nu pot fi fericit”. E convins că incidentele de la Sint-Truiden ”au rupt ritmul echipei. Și golurile mele n-au mai folosit la nimic”. 

Atunci, când Genk conducea cu 3-0 la Sint Truiden, și jocul a fost oprit din cauza fanilor gazdelor, s-a decis meciul. Așa crede Ianis. Acea întrerupere a lovit campioana în cel mai bun moment al său, după ce Hagi marcase două goluri din penalty și pasase decisiv la deschiderea scorului. După pauza forțată, adversarii au egalat, 3-3, înainte ca arbitrul să suspende definitiv partida, în minutul 88, pentru că polițiștii nu mai garantau securitatea jucătorilor. 

„Am evoluat foarte bine o oră, planul antrenorului ne ajuta, aveam o energie pozitivă pe teren. Apoi, cele 15 minute petrecute în vestiar ne-au scos din ritm”, a declarat mijlocașul în vârstă de 23 de ani la zona mixtă, pentru jurnaliștii belgieni. „E dificil să găsesc cuvintele potrivite acum. Nu pot fi fericit! Golurile mele n-au mai folosit la nimic. Asemenea lucruri nu ar trebui să se întâmple pe un teren de fotbal”. 

Reușitele lui Ianis chiar s-ar putea să nu conteze. Presa locală se așteaptă ca federația să ceară rejucarea întâlnirii și penalizarea ambelor echipe cu câte două puncte.  

3 goluriși două pase decisive are Ianis Hagi în opt meciuri jucate la Genk în toate competițiile

PRIMUL GOL MARCAT DE HAGI

GOLUL 2 MARCAT DE HAGI

VIDEO+FOTO Ianis Hagi, elogiat în Belgia: „Și-a etalat întreaga clasă! Ce face el e foarte rar" » Ce se întâmplă cu golurile marcate în meciul suspendat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  30 Septembrie 2019, 13:15

nu-i nimic Ianise, fii tare, asta e, s-a-ntimplat asa, capu sus, descatuseaza-te, va fi bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează