INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - GENOA 2-1

VIDEO Ionuț Radu, gafă la golul victoriei lui AC Milan » Genoa a pierdut pe San Siro la ultima fază!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 23:30

Genoa, cu portarul Ionuț Radu titular, a fost învinsă pe San Siro de AC Milan, scor 1-2.

Milan a desschis repede scorul, în minutul 4. Suso a șutat puternic de la 20 de metri, iar potarul român nu a putut interveni. Genoa a egalat în repriza a doua, după ce Romagnoli a deviat în propria poartă o centrare.

Golul victoriei celor de la Milan a fost marcat de același Romagnoli, în minutul 90+1. Ionuț Radu a ieșit haotic la o centrare, la 12 metri de poartă, și a respins slab. Mingea a ajuns la Romagnoli, care a șutat de la marginea careului, și a lobat mingea peste căpitanul naționalei de tineret.

După 10 meciuri, Genoa este pe 11, cu 14 puncte, în timp ce Milan este pe 4, cu 18 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2018, 10:01

Mie imi place foarte mult atitudinea lui de lieder. Doar ca uneori sare calul! Putin mai multa maturizare nu i-ar strica.

magic4ever
magic4ever  •  01 Noiembrie 2018, 09:56

Chiar ca a gafat la faza asta...era un singur fotbalist de la AC Milan in careu si 3 fundasi de la Genoa, nu era nevoie sa iasa sa boxeze...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  01 Noiembrie 2018, 09:42
Postat de ion.ionescu pe 01 Noiembrie 2018, 08:22

La portari se vede şi cea mai mică greşeală şi e taxată exagerat, prin consecinţe. Portarii se coc mai târziu, după 25 de ani. Până pe la 21 ani, Silviu Lung Sr nici nu avea curaj să iasă pe centrări, deşi era Păsărilă. L-a învăţat Boldici, care, deşi mai scund, nu avea astfel de reţineri, făcea vid în jurul lui...Cu cea greşit Ionuţ Radu : a ieşit prea departe de poartă; nu a prins mingea (era cam riscant în acea poziţie, putea să o scape) sau nu a respins-o în lateral (cu palma) sau cât mai înalt (cu pumnul), să poată reveni în poartă. Cu ce au greşit coechipierii : nu au fost pe respingere, să-şi incomodeze adversarii; nu i-a luat locul nimeni în poartă. Execuţia s-a nimerit să fie perfectă. Aşa a păţit şi Calancea de la CSU, acasă, cu Viitorul, în campionatul trecut...

Numarul acelor mici greseli fac diferenta dintre un portar excelent, unul bun sau unul mediocru. Totusi e adevarat si faptul ca marea majoritate a portarilor se maturizeaza dupa 25 de ani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează