INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - SASSUOLO 2-1

VIDEO Ionuț Radu, rezervă la Genoa după 28 de meciuri! Antrenorul are o explicație stranie, iar fanii protestează: „E halucinant și rușinos!” + suspiciuni de blat cu arbitri: „Dacă ăsta nu e Calciopoli...”

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 09:59

Genoa a câștigat cu Sassuolo, 2-1, într-un meci în care Ionuț Radu (23 de ani) a fost rezerva lui Mattia Perin, care a venit de la Juventus. Davide Nicola, de-abia numit la echipa rossoblu, l-a titularizat pe Perin, deși acesta nu mai jucase din aprilie: „Îl cunoșteam pe Mattia, de aceea l-am ales pe el”

O mișcare surprinzătoare făcută de Genoa. Îl readuce la club pe Mattia Perin (împrumutat 6 luni), care devenise al patrulea goalkeeper la Juventus și care nu mai jucase în Serie A din 13 aprilie, titularizându-l la 2-1 cu Sassuolo după o săptămână de pregătire în locul unuia dintre cei mai buni fotbaliști ai Grifonului, ce salvase echipa de la retrogradare sezonul trecut. Ionuț Radu nu mai fusese rezervă de 470 de zile.

„Radu e foarte capabil”

O veste teribilă pentru noi. Nu doar Ciprian Tătărușanu stă pe bancă. De acum, și Radu. Noul antrenor rossoblu, Davide Nicola, anunțase că „această hotărâre asupra portarilor va fi definitivă”.

La conferință, Nicola a fost întrebat de ce a mutat astfel. „Îl cunoșteam pe Mattia și îl voiam de când antrenam la Lumezzane", a afirmat tehnicianul. „Radu e un portar foarte capabil, dar eu îl știam pe Perin. De aceea l-am ales. Printre mulți jucători noi, voiam să am și băieți pe care îi cunoșteam”.

Rezumatul video al meciului Genoa - Sassuolo 2-1

„E foarte ciudat”

Chiar dacă echipa lor a învins, fanii genovezi s-au revoltat, protestând pe rețelele de socializare împotriva deciziei lui Nicola. „Halucinant! Portarul era ultima problemă pe care o avea Genoa. Radu a fost trimis pe bancă de unul care nu mai văzuse terenul de luni de zile", a comentat un suporter. 

Radu era printre cei mai tari. Iar Perin era ultimul portar la Juventus. Cum e posibil?", a adăugat altul. "E rușinos!", s-a mai scris. „E foarte ciudat de ce Genoa alege să înlocuiască goalkeeperul la jumătatea sezonului. Radu era cel mai valoros jucător și în acest sezon. Altele erau posturile care aveau nevoie de ajutor pentru supraviețuirea în Serie A”.

„Dacă acesta nu e Calciopoli, atunci suntem destul de aproape”

Pe Twitter, susținătorii echipei nu vorbesc doar de „un gest pentru a păstra o legătură bună cu Juventus". Ajung și la un complot: „Perin adus de la Juventus și titularizat imediat. Apoi, toate erorile de arbitraj care au ajutat-o pe Genoa să câștige. Dacă acesta nu e Calciopoli, atunci suntem destul de aproape". 

„Vom vedea ce se întâmplă în ianuarie. Perioada de transferuri e departe de a fi închisă. Radu e un tip cu un caracter puternic, poate depăși acest obstacol” Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu

„e ce să-l ia Genoa pe Perin împrumut și să-l titularizeze la jumătatea sezonului când Radu era unul dintre cei mai valoroși portari ai campionatului? Genoa își înlocuiește cel mai bun fotbalist cu o rezervă de la Juventus și, dintr-o dată, are arbitraj favorabil când e într-o siuație critică. Suspect, cel puțin"
Fani Genoa, pe Twitter 

28 de etapela rând fusese titular Ionuț Radu în poarta genoveză

Citește și:

Claudiu Keșeru, cel mai bun străin din Bulgaria „Nu vreau să joc cu Bulgaria în barajul pentru EURO” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Ianuarie 2020, 07:45
Postat de Muzzi Ciprian pe 07 Ianuarie 2020, 00:34

Radu a alternat parade senzationale cu gafe monumentale! Genoa sau oricare alta echipa nu are nevoie de unul care sa nu i-a gol singur contra 3 atacanti adversi, ci de unul care nu scapa mingea printre manusi in poarta cand ti-e lumea mai draga!!! Radu, cu tot respectul,e genul asta de portar! pe Perin l-am vazut in vara la Juve, da siguranta! si atat timp cat echipa castiga, ne place sau nu, antrenorul are dreptate!

Poate ne amintesti si noua muritorilor de rând UNA GAFA MONUMENTALA FACUTA DE RADU . Fac pariu ca nu ai cum din cauza ca NU EXISTA

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Ianuarie 2020, 00:34
Postat de bertino pe 06 Ianuarie 2020, 10:52

Hai sa fim seriosi, a luat destule goluri parabile in tot campionatul pana acum, plus Genoa a luat niste batai crunte sezonul asta, la care si Radu are partea lui de vina. Mi se pare justificat sa mai incerece si alti portari, sincer mi s-a parut ca nu a mai progresat deloc de la campionatul european de tineret

Radu a alternat parade senzationale cu gafe monumentale! Genoa sau oricare alta echipa nu are nevoie de unul care sa nu i-a gol singur contra 3 atacanti adversi, ci de unul care nu scapa mingea printre manusi in poarta cand ti-e lumea mai draga!!! Radu, cu tot respectul,e genul asta de portar! pe Perin l-am vazut in vara la Juve, da siguranta! si atat timp cat echipa castiga, ne place sau nu, antrenorul are dreptate!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  06 Ianuarie 2020, 19:14
Postat de Rosca Stelus pe 06 Ianuarie 2020, 11:14

Asupra faptului ca va pricepeti eram lamurit de mult ( despre *** vorbesc ) ! Dar sa fiti atat de ,,obiectivi"nu m-asteptam . Va pun o intrebare simpla, fara alte comentarii ( de genul ca, de cand n-a mai aparat ala, ca ala era titular si luase 35 de goluri, ca echipa era pe ultimul loc ). Cine este mai bun ? Matia Perrin sau Ionut Radu ? tu spui care. Simplu ! Si pe urma stai jos !

Unul a impresionat la un moment dat scouterii lui Juventus si a prins niste meciuri la nationala mare a Italiei, despre altul se pune problema daca sa fie adus ca rezerva la Inter, qed, orice alte discutii despre valoare sunt inutile

Vezi toate comentariile (22)
Comentează