INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Kayserispor, doar egal cu Trabzonspor într-un meci dominat clar de echipa lui Șumudică! Pe ce poziție a ajuns trupa românului

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 15:19

Kayserispor, formație pregătită de Marius Șumudică, a remizat pe teren propriu cu Trabzonspor, scor 0-0, echipă care runda trecută a câștigat cu Galatasaray, 2-1.

Gazdele au controlat fără prea multe probleme partida, chiar dacă prima repriză a fost destul de modestă.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

A doua repriză echipa lui Marius Șumudică a fost mult mai prezentă în joc, dar nu a reușit să puncteze până la final. Trabzonspor a terminat acest meci fără a bifa vreun șut pe spațiul porții.

Silviu Lung, Tiago Lopes, Cristi Săpunaru și Fernando Boldrin au început ca titulari acest meci. Ultimul a fost singurul care nu l-a terminat, fiind înlocuit cu Gyan în minutul 59.

Kayserispor este pe locul 3 în acest moment, cu 19 puncte, însă mai poate pica cel mult 4 poziții până la finalul rundei cu numărul 11.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  04 Noiembrie 2017, 18:28

Asta trebuia sa fie selectionerul nu Contra cu tot respectul !

gizeh
gizeh  •  04 Noiembrie 2017, 17:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  04 Noiembrie 2017, 17:20

Acum cateva zile ati scris ca toata Turcia *** sumudica!!!!Acum nimic??????*** toata ziua pe acst fals ca si om ca si antreno!!!Un circar tipic omului roman!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează