INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Keșeru, imperial! Românul a adus victoria lui Ludogoreț cu un gol reușit direct din corner

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:50

Claudiu Keșeru, atacantul celor de la Ludogoreț, a reușit un gol superb în victoria la limită reușită de echipa sa pe terenul lui Levski Sofia, scor 1-0.

Românul a irosit un penalty în minutul 52, dar a fost imperial în minutul 83, când a înscris direct din corner și a adus victoria lui Ludogoreț. 

Keșeru a ajuns la cota 19 goluri în acest sezon, per total. În play-off are deja 4 goluri, fiind pe primul loc în clasamentul golgeterilor. 

Cosmin Moți, celălalt român de la Ludogoreț, a fost integralist, în timp ce Sergiu Buș, vârful lui Levski, a fost rezervă neutilizată.

Ludogoreț conduce cu autoritate play-off-ul, având 75 de puncte, cu șase mai multe decât urmăritoarea CSKA Sofia. De partea cealaltă, Levski e pe locul 4, cu 50 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Aprilie 2018, 12:32

CRED CA CEL MAI FRUMOS GOL AL ANULUI SI DIN PACATE NIMENI NU COMENTEAZA, ASTA INSEAMNA CA CEI CARE COMENTEAZA SUNT INTERESATI NUMAI DE FOTBAL(HA, HA, HA)!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează