INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Kuban a dat şah la Dan! » Fosta echipă i-a oprit lui Petrescu marşul triumfal cu Dinamo Moscova (1-1)

Petrescu a repetat scorul din finalul sezonului trecut la Krasnodar, dar atunci era pe banca lui Kuban
Petrescu a repetat scorul din finalul sezonului trecut la Krasnodar, dar atunci era pe banca lui Kuban

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 22:03

Antrenorul român a tremurat ieri pentru prima remiză din actualul campionat, deşi Kokorin a deschis scorul. Echipa din Krasnodar a terminat cu atac românesc, Bucur şi Daniel Niculae.

Trecutul îi pune piedică, temperîndu-i formidabila ascensiune spre un viitor european. Kuban i-a oprit ieri seria de 6 victorii a lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova. Bătut în tur cu 2-1, "Bursucul" a scos la Krasnodar, contra fostei echipe, de care s-a despărţit cu scandal, doar un 1-1, ratînd saltul pe locul 5.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Şi ce bine începuse meciul! Kokorin, ajuns la 9 goluri, a deschis scorul în minutul 24. Lovitură de cap imparabilă pe colţul lung, la centrarea lui Jantscher.

Bucuria "Bursucului" s-a risipit foarte repede. Iar Kuban a egalat prin Ibrahima Balde, după o fază-şnur şi assistul lui Ionov (28), şi le-a fisurat moralul dinamoviştilor. Care s-au lăsat dominaţi şi au suferit pentru un egal. Primul în 16 partide cu Petrescu pe bancă! Pentru că Balde şi compania au presat după pauză, ratînd cîteva bune ocazii de a cîştiga.

Kuban a forţat în mitanul secund cu foştii elevi români ai lui SuperDan, Gigel Bucur şi Daniel Niculae. Primul a intrat la jumătatea reprizei, iar celălalt abia din minutul 86, fără a avea însă realizări notabile.

N-a trecut peste Kuban
Dacă ar fi învins la Krasnodar, Petrescu putea s-o depăşească pe Kuban cu un punct. Dinamo ar fi ajuns pe locul 5 (ultimul de Europa League), la egalitate cu Spartak, de pe 4, dar cu golaveraj inferior. Aşa, cu 34 de puncte, riscă să revină pe a şaptea poziţie dacă Rubin nu pierde cu Terek, la Groznîi.

19 meciuri fără egal avea Dan Petrescu în acest campionat, 4 la Kuban şi 15 la Dinamo, înregistrînd 13 victorii şi 6 eşecuri. Ultima remiză, pe 13 mai 2012, Kuban - Dinamo Moscova 1-1

"Am înfruntat o trupă foarte bună şi am jucat bine, iar pe alocuri am arătat caracter. Golul primit rapid după ce am marcat m-a îngrijorat şi a schimbat cursul meciului" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

"Întotdeauna este o plăcere să mă întorc unde am lucrat şi unde am lăsat atîtea amintiri frumoase. Le mulţumesc fanilor, care m-au primit foarte călduros" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Martie 2013, 11:09

Da voi de fotbal nu vorbiti ?

hlebu
hlebu  •  17 Martie 2013, 09:36
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Martie 2013, 09:08

Bursucea este un antrenor mediocru ...numai presa din romania crede in el ...E bine pentru el ca a antrenat la rusi ...in alta parte nu are loc ...

O fo bun prazu' la micul dejun?

daniels7714
daniels7714  •  17 Martie 2013, 09:23
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Martie 2013, 09:08

Bursucea este un antrenor mediocru ...numai presa din romania crede in el ...E bine pentru el ca a antrenat la rusi ...in alta parte nu are loc ...

tu erai pe stalp ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează