INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS SEVILLA - REAL SOCIEDAD 2-3

VIDEO L-a văzut și l-a lăsat să dea gol! Cum a gafat Alin Toșca al doilea meci la rând

Toșca se întoarce, dar e prea târziu. Mingea se va opri în plasă
Toșca se întoarce, dar e prea târziu. Mingea se va opri în plasă

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Alin Toșca a gafat al doilea meci la rând. După un contra-assist cu Malaga, marți, stoperul a greșit și vineri. Și-a uitat adversarul în spate la golul ce a provocat înfrângerea lui Betis.

Excelent început, cel mai bun apărător al lui Betis! Și o continuare catastrofală, gafeurul echipei. Acesta este Alin Toșca în primele 5 săptămâni la Sevilla.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ultimele două meciuri, dezastru! Marți, la 2-1 pe terenul Malagăi, a vrut să-i paseze propriului portar, dar a lovit prost balonul, lansându-l pe Fornals la golul gazdelor. Șansa lui, Betis a întors scorul, prima victorie de la transferul ex-stelistului.

A lăsat privirea în pământ

Vineri seară, era 2-2 pe "Benito Villamarin", în minutul 72. Când Oyarzabal se pregătea de centrare, Toșca a făcut exact ce trebuia să facă. S-a informat de poziția adversarului, a privit în spate o clipă și l-a văzut pe Xabi Prieto.

În loc să-și ia măsuri, să stea aproape, stoperul s-a depărtat de el. L-a lăsat la doi, trei metri distanță. În mijlocul careului mic, a fost depășit de minge, iar Xabi Prieto a marcat cu capul pe lângă fundaș.
Colegii se uitau la el. Și el a lăsat privirea în pământ.

2-3, a treia înfrângere de la sosirea lui, a doua la rând acasă.

"Nu a fost deloc cel mai bun meci al lui Toșca. A căzut în capcana lui Xabi Prieto la golul trei"
Estadio Deportivo, jurnal andaluz

5a fost nota primită de Alin Toșca în Estadio Deportivo; a luat o stea în Mundo Deportivo

EIBAR - REAL 1-4: Salvați de Benzema

Ieri, BBC a rămas doar într-o literă. Bale și Cristiano au lipsit, primul suspendat, al doilea menajat, acuzând dureri musculare. Însă Real s-a trezit, după o săptămână cruntă, cu un eșec și un egal în 3 meciuri. Tocmai Benzema a salvat Madridul.

Francezul, cu doar 7 reușite în campionat (una singură din octombrie), depășit în ierarhia golgeterilor de 35 de jucători până ieri, a marcat acum de două ori, pasând decisiv la 0-3. Și albii au învins clar într-o deplasare dificilă, la Eibar, locul 7 înaintea acestei partide.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  05 Martie 2017, 09:25

Mie imi place Tosca , dar ca fundas stanga .Nustiu de ce il joaca toti fundas central .N-are inaltimea necesara unui asemenea post .S-au luat o gramada de goluri din cauza ca Tosca a fost sub minge .Parca antrenorii vor sa-i faca si sa-si faca rau .La steaua Radoi , Galca si Reghe ,plus antrenorul de la Sevilla , aceeasi greseala .Ar fi cazul ca Alin sa spuna clar ca el este fundas stanga , altfel se va face de ras si probabil va pierde locul in echipa si nu va mai fi nici convocat la lot .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează